KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)
Muratcım bir de kask konusu var. Biz Sinemle kask aldık. Bu kampta kullanacağız. Bu konuda çok yazı okudum. Olmazsa olmaz diyorlar. Aslında Muslar kaya evleri tırmanışında da kullanmak gerekirdi.
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)
Kesinlikle ihtiyaç diyorum.Her etkinlikte dediğimiz gibi bir çok eksiğimizi görüyoruz kask bunlarda biri bu gün bende düşündüm alayımmı almayayımmı diye ama kaya evlerinde azda olsa risk aldık orada kesinlikle kullanmamız gerekiyordu.Çok iyi yapmışsın efe abi önce emniyet yarın malzemeler çıkmadan bende bir tane sipariş geçeyim.
Sizler bu konuda çok şanslısınız yaaa. İstediğiniz anda her şeyi görebilme inceleye bilme imkanınız var bizde malesef bu tür faaliyet malzemeleri satan mağazalar yok.
Efe bey ip çıkarken lazım olmazsa aşağı inince salıncak kurar keyfini çıkarırız okadar yol taşıyınca acısını çıkarmak lazım.
EKARAIS' Alıntı:
Murat,
Ben emniyet kemeri ve bir adet karabina almıştım. Dün de 50 metre dinamik halat aldım. Ancak beraber taşıyacağız. Zira kendisi biraz ağırca. Anlaştık mı!!?
Arkadaşlar,
İsmailden gelen son bilgiye göre harita aşağıdadır
Kamp koordinatları 40 23' 49.34K - 32 00' 17.25D
Yazıca köyüne 10 km mesafede
Zirve 1765 metre Koordinatlar 40 23' 18.57K - 32 00' 28.35D
Çıkış oldukça dik olacak. Dönüşü daha az meyilli bir yoldan yapacağız. Toplam 4 km yürüyüş var.
Ancak kar çok yüksekmiş. Kampa ulaşmak mümkün değil. Bir hafta erteleyelim diyor.