Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,291
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Bol bol da yorgunluk, kas ağrısı :p Neyse başa gelen çekilir.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Muratcım bir de kask konusu var. Biz Sinemle kask aldık. Bu kampta kullanacağız. Bu konuda çok yazı okudum. Olmazsa olmaz diyorlar. Aslında Muslar kaya evleri tırmanışında da kullanmak gerekirdi.

Sen ne düşünüyorsun?

Kesinlikle ihtiyaç diyorum.Her etkinlikte dediğimiz gibi bir çok eksiğimizi görüyoruz kask bunlarda biri bu gün bende düşündüm alayımmı almayayımmı diye ama kaya evlerinde azda olsa risk aldık orada kesinlikle kullanmamız gerekiyordu.Çok iyi yapmışsın efe abi önce emniyet yarın malzemeler çıkmadan bende bir tane sipariş geçeyim.

Sizler bu konuda çok şanslısınız yaaa. İstediğiniz anda her şeyi görebilme inceleye bilme imkanınız var bizde malesef bu tür faaliyet malzemeleri satan mağazalar yok.

Efe abi,
Okadar korkma sen köroğluna hazırlanmıştın, yamaç dik ama mesafe kısa hepbirlikte elele yine çıkarız.

tmm abi herşey hazır hafta sonunu bekliyoruz.ismaili aradım ulaşamadım.şuan keşif yapıyor.

erturk77' Alıntı:
KATILIM LİSTESİ
1-CEM (4X4)
2-İSMAİL(4X4)
3-SELO
4-EFE (2KİŞİ)(4X4)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6- ADNAN (4x4)
7-MURAT
8-çiğdem (tabanvay)

KATILIM LİSTESİ
1-CEM (4X4)
2-İSMAİL(4X4)
3-SELO
4-EFE (2KİŞİ)(4X4)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6- ADNAN (4x4)
7-MURAT
8-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA

murat ben hep yayanım yaa :D bu seferde bakalım araç bulabilecekmiyiz

Valla benim bölgemde olsan kolayda bu kez ters düştük malesef

Efe bey ip çıkarken lazım olmazsa aşağı inince salıncak kurar keyfini çıkarırız okadar yol taşıyınca acısını çıkarmak lazım.
EKARAIS' Alıntı:
Murat,

Ben emniyet kemeri ve bir adet karabina almıştım. Dün de 50 metre dinamik halat aldım. Ancak beraber taşıyacağız. Zira kendisi biraz ağırca. Anlaştık mı!!?

Arkadaşlar,

İsmailden gelen son bilgiye göre harita aşağıdadır
ukurren.jpg

Kamp koordinatları 40 23' 49.34K - 32 00' 17.25D
Yazıca köyüne 10 km mesafede
Zirve 1765 metre Koordinatlar 40 23' 18.57K - 32 00' 28.35D
Çıkış oldukça dik olacak. Dönüşü daha az meyilli bir yoldan yapacağız. Toplam 4 km yürüyüş var.

Ancak kar çok yüksekmiş. Kampa ulaşmak mümkün değil. Bir hafta erteleyelim diyor.

Selamlar

Sinemin hesabından atmışım.

İkimizden Selamlar,

Efe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR