Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,298
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-ADNAN+murat (Vitara)
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Keçi
11-Ahmet 2 kişi(cj-6)
12-dost 0,5 kişi
toplam.17,5 kişi

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

iyi akşamlar herkese efe abi ya bakıyorumda sen son teknolojileri kullanıyorsun koşu bandı kürek felan :D bende bizim binanın merdivenlerini kullanıyorum 12 kat çatı katı dahil 13 kat her katta 16 merdiven tam 200 merdiven bi sabah bi akşam bide öğlen :D akşamları ağırlıkla çalışıyorum :D ben daha doğal bi yol kullanıyorum herhalde bana faydası olur dimi bunun :D bak şimdi aklıma ne geldi hani roky nin bi filminde rus bi adama karşı maça çıkacaktı rusyada idman yapıyodu karlarda koşuyodu kağnı gibi bişeyi çekiyodu felan rus boksörde son teknoloji araçlarla iğnelerle felan hazırlanıyordu :D puhaaaaaaaaaaaa ben bu olayı ona benzettim :D hadi bakalım o gün rokynin o müziğinide geitrecem sana puhaaaaaaaaaa :D ay çok güldüm akşam akşam yaa hay allah herkese iyi geceler :D

yahu yoksa o çektiği arabamıydı neydi :D yaa ne çekiyodu o araba çekiyodu dimi neyse yarın birinizin kalına gelir sanırım

çiğdem efe abinin nasıl bir yerde oturduğunu bilmiyorum ama 13 katlı bir binada otursa sadece senin gibi merdivenleri inip çıkmak bir tarafa iple tırmanış bile yapar valla.

valla öyle murat hedefler büyük ben hayatta bunu rejime girip aynı anda spor yapacağımı düşünmezdim :D valla dün akşam beni soluk soluğa gördü ne oldu kızım diyo telaşlandı bi annem en donunda konuşabildim anlattım zorlama kendini dedi ne yapsın oda işte ana kalbi kızına kıyamıyo ohoo dedim bende anne ben forma girmem lazım zirve yapacam dedim güldü bana yaaaa hiç bi mantıklı hayal hayal olarak kalmaz eğer çabalarsan:D değilmi arkadaşlar hadi bidestek atın banada cesaretim gelsin :D

murat bide ben ortaokuldan beri beden eğitimine bile girmedim ben hayatımdaki en son ve en ciddi spor aktivitesi ilkokulda ip atlamaktı:D şimdi benim büyük hedeflerimi yavaştan almam gerek sanırım :D

Ha gayret çido olacak.

olacak olacak cem bu yıl olmasa bile seneye olacak
1) çok heves
2) bol adrenalin
3)Arnavut inadı :smiley:
4) yaparımda yaparım inancı

yabi kısacası bu işin sonu ZİRVE :D

Arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor. Video'nun 3. kısmına buyrun
<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4600012206229082096&hl=tr&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

Bu da 4. ve son kısmıdır. İyi seyirler.
<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-2372829773470310825&hl=tr&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-ADNAN+murat (Vitara)
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Keçi
11-Ahmet 2 kişi(cj-6)
12-dost 0,5 kişi
13-Mustafa abi (MKG) land rover defender 110

Herkese merhaba, epeydir etkinliklerden uzak kalmak durumunda kaldım, bu etkinlikle sahalara dönelim :smiley:

Mustafa bey hoşgeldin sefalar getirdin.

Mustafa bey hoş geldiniz.Sizinle birlikte olmak bize mutluluk verecektir.

Mustafa abi,

Nasılsın? Tekrar birlikte olmaktan mutluluk duyacağım.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR