Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,324
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Mustafa abıcım senınle konustuktan sonra etkınlıgı hava sartlarından dolayı 1 hafta erteledık 14-15 mart sana uygun degılmı ?

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

cem mustafa abini bu hafta ve haftaya şehir dışı full toplantılarıvarmış ama haftaya perşembeye geliyormuş yani gelmesi yüksek ihtimal

Ben bu film çekme işini sevdim. "Çukurören Belgeseli" yakında bu kanalda pardon bu sitede! Kısa film yapımı ile ilgili bir kursa gitmeyi düşünüyorum.

Oyuncu adayları için başvuru alabilirim :smiley:

Selamlar,

efe abi benim tecrübem var ben oyunculuk için başvurmak istiyorum animatörlük yaptım tvde röportajlarım ve oyunlarım çıktı :D tiyatro yaptım

Başrolü Çiğdem'e verdim gitti

şimdiden havaya girsem olurmu efe abi :D

hangi işe murat benim başrol almamamı? oda erkek başrol ouncusu olur canım :D

abiler seloyu karıştırmayalım bu işe.

Sevgili Arkadaşlar bende hepinizi çok özledimmmm, sıkı bir etkinlik yapalımmmm :smiley:

mustafa abi valla çok özledik seni cidden

EKARAIS' Alıntı:
Biz bugün Sinemle Sarıyer sırtlarında yürüyüş yaptık. Hava çok güzeldi. Ormanın içine girdik. Düzce'de girdiğimizden daha sert cangıl. Böğürtlenden geçilmiyor. Oldukça dik yamaçlarda iniş ve çıkış yaptık. Toplam 7 kilometre. Süper idman oldu. Haftaya daha zorlu bir rota yapacağız. Hafta içi evde koşu bandı, kürek çalışıyorum. Ayrıca akşamları Maça parkında spor yapmayı planlıyoruz. Her geçen gün daha iyi hissediyorum. Yine de haritadaki yamaç çok zor. Bir de kar faktörü var. Yine de iyi olacak.

Sevgili Efe tam gaz hazırlık devam ediyor anlaşılan :smiley: bu motivasyon ve kondisyon ile sana zor yetişeceğiz :smiley:

Çiğdem.
soru- neden bukadar çok konuşuyorsun?

Murat abi
Başrolü sen al sana daha çok yakışır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri