Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,363
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

selami
soru- neden sordun?

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Çocuklar birbirinizi çok özlediniz herhalde yakında buluşup hasret giderirsiniz.

adnan abi bizdenmi bahsediyorsun eğer öyleyse evet ben özlüyorum sizsiz bi kaç haftada çok bunalıyorum ama tabiki herşey karşılıklı olmayabilir ben selonun bu sorusunda bi serzeniş hissettim sanki

İsmail'in hafta sonu yaptığı keşif gezisinden Çukurören'den 200 mt daha düşük rakımlı Cumaderesi'nin fotoğrafı. 60 cm kar var. Çukurören'de kar 1 metre civarında
Resim1408.jpg

Burası da kamp alanımız.
Resim1566.jpg

Burası da tırmanacağımız yamaç
Resim1591.jpg

Hadi size iyi seyirler. Gece rüyanızda görün inşallah:smiley:

Ben sevdim burayı efe abi.Gerçekten bu son kış kampı olacak havalar yumuşamaya başladı doya doya kışın keyfini çıkarmak istiyorum.

Evet havalar ısınmaya başladı iyice,bi daha kar göremeyebiliriz.(Köroğlu hariç) çünkü biz isoyla temmuz ayındaydı galiba,çıktığımızda zirvede hala kar vardı.

Cem o zaman köroğlu maceramız henüz bitmiş değil bunu anlıyorum doğrumudur

köroğluna çıkacağız abi ya çıkacağız ya çıkacağız.İso jeep le çıkdı köroğlunun zirvesine

Efe abi,
son resimdeki kaya şelalesi karlar altında kalmış

evet abi helikopteri kaldırsınlar,İnşallah çıkacağız oraya er yada geç kış yada yaz.

Murat seninki de birşey mi, bir dağcının hayat hikayesini okuyorum bugünlerde. Adam bir takıyor kafasına filanca dağın filanca yamacından (duvarından diyor aslında ben yumuşattım biraz) tırmanacağım diye. Yatıp kalkıp rüyasını görüyor. Aylarca hem de.

Köroğlu dağı içimizde ukte kaldı. Ben de aynı durumdayım. Haaa, bu hafta sonu gidebilsek belki gücüm yetmeyecekti zirve yapmaya. Ama yine de insan hayal ediyor. İso ne işler açtın başımıza!!!

Güzel kardeşim Selami,

Cem'in koyduğu fotoğraftaki yer ile bu yer aynı olsa gerek. Haklısın. Ancak kar yumuşarsa orada nasıl yürünür?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR