Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,358
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Bu iş bize yaradı efe abi. Biraz daha fazla idman yaparız.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Biz bugün Sinemle Sarıyer sırtlarında yürüyüş yaptık. Hava çok güzeldi. Ormanın içine girdik. Düzce'de girdiğimizden daha sert cangıl. Böğürtlenden geçilmiyor. Oldukça dik yamaçlarda iniş ve çıkış yaptık. Toplam 7 kilometre. Süper idman oldu. Haftaya daha zorlu bir rota yapacağız. Hafta içi evde koşu bandı, kürek çalışıyorum. Ayrıca akşamları Maça parkında spor yapmayı planlıyoruz. Her geçen gün daha iyi hissediyorum. Yine de haritadaki yamaç çok zor. Bir de kar faktörü var. Yine de iyi olacak.

Değerli arkadaşlarım.Yapacağınız etkinliğin yeri yorucu ama güzel bir yer.Zirveye ulaşmak sizi ciddi bir şekilde yoracak ama zirveye ulaştığınızda bütün yorgunlukları unutacaksınız.Bu geziye bende çok katılmak isterdim ama işlerim nedeniyle maalesef katılamayacağım.Benim size bir tavsiyem olacak.Gideceğiniz kamp yerine her ne kadarda zor ulaşsanız da sonunda unutulacak bütün yorgunluklar.Yalnız o bölgelerde dikkat etmeniz gereken husus özellikle araçla yol alırken heyelan bölgeleridir.Hangi güzergahtan gideceksiniz bilmiyorum ama bazı bölgelerde toprak iyice doymuş durumda.Ben geçen hafta heyelana yakalacaktım Allah korudu.Size tavsiyem heyelan oluşabilecek bölgelerden dikkatli geçmenizdir.Beypazarının bir çok bölgesinde toprak yapısı aynıdır.Lütfen dikkat.

Arkadaşlar iso'nun dün yaptığı keşif sonucuna göre;bölgede kar kalınlığı 1 metre civarında ,off-road ve kamp yerine ulaşım çok zor,o yüzden kampı 1 hafta erteliyoruz.Efe abiden ricam etkinliği o başlattığı için sitede tarihle ilgili bir düzenleme yapsın

Tarih 14-15 Mart olarak değiştirilmiştir.

Tamamdır efe abi.

Cem, bunu takvimde de değiştirmem gerekiyor. Ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Takvimde düzenleme yapıldı Efe..

Zerrin, teşekkürler.

Bu geziniz acemilere göre değil galiba.

KATILIM LİSTESİ
1-CEM (4X4)
2-İSMAİL(4X4)
3-SELO
4-EFE (2KİŞİ)(4X4)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6- ADNAN (4x4)
7-MURAT
8-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Keçi

efe abi video çok güzel olmuş yaa çok duygulandım ve çok güldüm bi ara önüne felan geçmişim sözünü felan kesmişim kusura bakma ;D acaba bu videoyu bizler nasıl kendi bilgisayarımıza yükleyebiliriz. Teşekkürler..

--------------------------------------------------------------------------------
KATILIM LİSTESİ
1-CEM (4X4)
2-İSMAİL(4X4)
3-SELO
4-EFE (2KİŞİ)(4X4)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6- ADNAN (4x4)
7-MURAT
8-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Keçi
11-Ahmet (2 kişi)4x4

Merhaba Sinem hoşgeldin çok özledik seni...Canımsın

Efe artık beni kesinlikle videoya çekmez çok şımarığım ben yaa ;D

--------------------------------------------------------------------------------
KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-ADNAN+murat (Vitara)
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Keçi
11-Ahmet 2 kişi(cj-6)

Toplam:17