Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,363
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Evet uzun süredir siteye giremiyorduk şimdi nihayet girdik,efe abi geçen sene burada iso ben seloyla yaptığımız tırmanışın fotolarını sana mail attım,onları koyarsan tırmanışın dikliğini herkes görmüş olur,tırmanış yapacağımız yer çukurören göletinin kuzeydoğu istikametine doğru 2-3 km ilerisine tırmanış yapacağız,bu yer bizim gitmeyi çok sevdiğimiz bakir yerlerden birisi,şimdi kar altında göremeyeceğiz ama baharda tekrar gelmek gerekir çünkü burada bi doğa harikası olan taş şelalesi var,kamp alanımızda çok düzgün ve uzun çam ağaçlarıyla dolu çok güzel bi yer.bölgeye ulaşım sadece 4x4 araçlarla yapılacağı için 4 çeker araçlarla gelinmesi gerekli.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Ertürk
1-nallıhan etkinliğimizde cem arkadaşım sana sordu gelecekmisin gelmeyecekmisin diye zahmet edip bize cevap bile vermedin.Sorunların olabilir ama herkesin kendine göre sorunları var şu zamanda.
2-Soruyorsun ordaki hangi dağ diye senin için neden bu kadar önemli hangi dağ olduğu zaten gelmiyorsun.
3-Anca insanları eleştiriyorsun.Vay güzelce liste yapın tam gideceğimiz yeri verin vay efe abi yanlış yere topik açmış.
(ÇOK SİNİRLENDİM )

Evet kampa katılacak arkadaşlar kesin gelip gelmeyeceğini bildirsin,,geçen etkinlikte kaçkere sordum bi cevap gelmedi,evet yada hayır demek bu kadarmı zor,bizde ona göre hareket edıyoruz,planlarımızı ona göre yapıyoruz,yaptığımız işi ciddiye alıyoruz,herkestende bu ciddiyeti bekliyoruz,

TAELALE3.jpg

Ön fikir edinmeniz amacıyla yapacağımız tırmanışla ilgili resimleri yükledim,birde zeminin karla kaplı olduğunu düşünürsek,bayağı zorlu olacak.

Cem emniyet kemeri ve ip durumunu gözden geçirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.Çıkış zor olabilir fakat resimlere göre iniş çok çok zor olacak gibi.

s3lami' Alıntı:
Ertürk
1-nallıhan etkinliğimizde cem arkadaşım sana sordu gelecekmisin gelmeyecekmisin diye zahmet edip bize cevap bile vermedin.Sorunların olabilir ama herkesin kendine göre sorunları var şu zamanda.
2-Soruyorsun ordaki hangi dağ diye senin için neden bu kadar önemli hangi dağ olduğu zaten gelmiyorsun.
3-Anca insanları eleştiriyorsun.Vay güzelce liste yapın tam gideceğimiz yeri verin vay efe abi yanlış yere topik açmış.
(ÇOK SİNİRLENDİM )

Selami neden sinirlendiğini anlayabilmiş değilim.
1- Cevap vermemem mümkün değil... İşlerim dolayısıyla epeydir giremiyorum nete... Gönlüm sizle merak etme...
2- Her etkinlik başlangıcında bilgiler tam olrak verilirse insanların katılımı sağlanabilir.Ben bilgileri kendim için değil katılımların daha fazlalaşması için istiyorum..Yoksa bu platformda etkinlik düzenlemenin bir anlamı yok.. Alırsınız bir kaç kişinin cepini veya msn'esini konuşur anlaşır etkinliği yaparsınız. Eğer bir platformu kullanıyorsan bu ne içindir, katılımları artırmak, insanları doğaya çekebilmek içindir. Yoksa sizlerde bu etkinlikleri kendiniz yapabilir veya yapıyorsunuz burda amaç önemli... Benim amaçım da sizi eleştirmek değil bilgileri diğer insanlara ulaştırabilmek ve katılım sağlamak.Bu etkinlikliklerin düzenleme aşaması nı siz üstlendiğiniz için gerekli bilgileri net olarak vermekte size kalıyo... Bunu söylerken tamamen samimiyetle ve içtenlikle yaklışıyorum ve hiç bir zaman sizi eleştirmek babında değil yardımcı olmak maksatıyla düşündüğümü söylerim...
3- Ayrıca selami bu yorumun karşısında üzüldüğümü belirtirim....

cemkocyigit' Alıntı:
Evet kampa katılacak arkadaşlar kesin gelip gelmeyeceğini bildirsin,,geçen etkinlikte kaçkere sordum bi cevap gelmedi,evet yada hayır demek bu kadarmı zor,bizde ona göre hareket edıyoruz,planlarımızı ona göre yapıyoruz,yaptığımız işi ciddiye alıyoruz,herkestende bu ciddiyeti bekliyoruz,

katılım listesi oluşturuluyor cem. Katılmak isteyenler zaten ismini listeye yazar. Geçen etkinlikte katılcam diye listeye ismimi yazmadım.Yazsaydım zaten ne yapar eder size ulaşır bilgi verirdim. Ayrıca senin gelecekmisin dediğin yazıyı görmedim... Görsem yine cevap verirdim... Bunda nasıl bir kasıt veya ciddiyetsizlik bulduğununuzu anlamam mümkün değil... Ayrıca ciddiye alıyosan ciddi bilgiler verceksin...Ortaya şuraya gidiyoruz deyip...hadi katılım listesi oluşturalım diyosun....Önce insanları bilgilendirsen diyorum.... Bir iş yapıyorsan ciddiye alışın yaptığın işle ölçülür... Ben işi ciddiye alıyorum diyerek değil... Bunları burda konuşurken siz dile getirdiğiniz için cevap vermek ihtiyacı hissettim... Hepinizde msn ve cep telefonum mevcut arayıp özel sorunlarınızı paylaşa bilirsiniz... hepinizi çok seviyorum... saygılar....

Ertürk haklısın, Etkinlikler Bölümüne taşınmıştır duyurunuz...

erturk77' Alıntı:
arkadaşlar yanlış yere topik açmışsınız... Etkinlikler bölümüne olacaktı....

Etkinlikteki son durum nedir arkadaşlar ?

Teşekkürler zerrin ....Sana da zahmet oldu...

Nihayet siteye girebildik. Ben fena sarmışım bu siteye de haberim yokmuş. İki gündür giriş yapamadım diye boşluğa düştüm. Gezenbilir'e üye olmadan önce ne yapıyormuşum ki acaba ;) Şaka bi'yana sizlerle irtibatım kesildi diye üzüldüm aslında. Aklımdan da şöyle bir plan geçti. Hani diyorlar ya o cinsten. Üyeler yahoogroups'ta ayrı bir grup oluştursun yedek olaraktan ::smiley:. Bizim sitede böyle uzun süreli kesinti olursa orada devam ederiz gezi programlarına diye. Neyse inşallah kesilmez bir daha. Hayati bir konu yani! ;D

Arkadaşlar ne oldu birden bire alevlenmiş ortalık. Dur bir kova su atayım da soğusun ortalık. Ya da en iyisi biz hep birlikte Çukurören dağı mı yaylası mı neyse oraya gidelim. Karlarda kendimize geliriz. Sanırım doğadan biraz uzak kalmanın sonucu bu. Arkadaşlar haydi kampa.

Cem beni 2 kişi yaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR