Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,363
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Yarın iso ayrıntılı bilgi toplamak için bölgeye gidiyor,p.tesi günü daha detaylı bilgiler vereceğiz.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Şu ana kadar bana ulaşan son bilgileri size aktarıyorum,

Çukurören dağları,çukurören göletinin kuzeybatısında yeralan dağlardır.Bu isme googleearth dan yada benzeri bi yerden ulaşmak mümkün olmayabilir ancak bu bölgenin insanlarından aldığımız bilgiler bu yöndedir.

Biz bu 1765 metre rakımlı zirveye kuzeyduvarından tırmanacağız,zirveye çıktıktan sonra güneyde kalan çukurören göleti ve yaylasını göreceğiz.

Yaklaşık 50 dereceye varan diklikte ve karla kaplı ormanlık kuzey duvarını tırmanmayı deneyeceğiz.Bu tırmanışta güvenlik açısından ip ve kazma kullanma ihtimalimiz yüksek.Aramızdaki tecrübeli arkadaşlar sayesinde riski en aza indirerek,tüm katılımcıların bu tırmmanışı başarmalarını sağlayacağız.

Kamp yeri tırmanış noktasının başlangıcı olacaktır.Bu noktaya varmak için 4x4 araçlara ihtiyacımız var.Öncelikle tüm arkadaşlarımızın bu araçlarla gelmesini isteriz.Ancak 2 çeker araçlarla gelmek zorunda olan arkadaşlar,araçlarını Off-Road başlangıcındaki Yazıca köyüne bırakıp diğer araçlarla yola devam edebilecekler.Oldukça zor ve keyifli bir Off-Road parkuru olacağını tahmin ediyoruz.

Bana ulaşan bilgiler şimdilik bu kadar,yukarıdada dediğim gibi daha fazla bilgiyi yarın bölgeye gidecek arkadaşımızdan aldıktan sonra size aktarmaya devam edeceğim.Benim herşeyden önce sizlere tavsiyem, mutlaka bir mukavemet etkinliği olan bu faaliyete kendinizi hazırlamak için şimdiden koşu-yürüyüş vb. çalışmalar yapmanız yönündedir.
Saygılar cem.

Geçen gün İsmail ile görüştüğümde muhtemel kamp yeri ve rota için aşağıdaki koordinatları vermişti. Haritanın altındaki koordinatlar kamp yerine aittir. Ancak Cem'in de dediği gibi İsmail'in keşfi sonrasında yarın akşam bu bilgiyi güncelleyebileceğiz.
ukurren.jpg

cem selam ben geleceğim etkinliğe listeye adıımı yazabilirsin tabiki yine araç sorununu çözebilirsek ama genede yazın adımı boş yer olmazsa sorun olur :D

Cem,

Eklediğin resimlerden biraz ürkmüş vaziyetteyim.

KATILIM LİSTESİ
1-CEM (4X4)
2-İSMAİL(4X4)
3-SELO
4-EFE (2KİŞİ)(4X4)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6- ADNAN (4x4)
7-MURAT
8-

Efe abi

Durum onu gösteriyorki bu etkinlikte ip kullanılacak. Ben bir tane emniyet kemeri ve emniyet iniş aleti sip.verdim ipin mt konusunda endişem var kaç mt uygun olurki..?

esas ben ürktüm o nasıl dik yamac :eek:

Murat,

Ben emniyet kemeri ve bir adet karabina almıştım. Dün de 50 metre dinamik halat aldım. Ancak beraber taşıyacağız. Zira kendisi biraz ağırca. Anlaştık mı!!?

Bu etkinlik daha keyifli ve daha adrenalin dolu olacağa benziyor efe abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR