Bf Goodrich all train at ile general grabber at2 nin desenleri aynı kullanım konusunda farklılıkları neler olabilir.
Rica etsem İki markayı kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?
BF A/T den memnunum, Grabber kullanmadim.
Goodyear Wrangler dan da memnundum.
Bridgestone Dueller asfaltta cok memnunum.
Arazide BF daha iyi ama araclar farkli tabii ki.
Dueller bes kapili Galloper'da,BF uc kapili Terrano'da.
BF ile Dueller'in da desenleri cok yakin.
Sahsi tecrubelerimdir.
BF A/T den memnunum, Grabber kullanmadim.
Goodyear Wrangler dan da memnundum.
Bridgestone Dueller asfaltta cok memnunum.
Arazide BF daha iyi ama araclar farkli tabii ki.
Dueller bes kapili Galloper'da,BF uc kapili Terrano'da.
BF ile Dueller'in da desenleri cok yakin.
Sahsi tecrubelerimdir.
Mr Nagant;
I could not understand the subject that you found "so intresting". Please do not disturb the other people's subjects. İf you really have opinion about my message then send me PM, pleasee. Also if you don't have low range, pay attention for the tire selection. I am gonna consider to push you or not on Sunday.
Arman Bey bu arada yokohama geolandar atsg012 lastiğide bi düşünün. hem biraz daha ucuz hem de biraz daha yeni bir tasarım BFG'e göre. Özellikle kar,yağmur ve buzda BFG'ye göre daha iyi diyen arkadaşlarım var ama kafanıza da o kadar takmayın hepsi iyi lastikdir. üç aşağı beş yukarı hepsi aynı işi görür.
Arman Bey bu arada yokohama geolandar atsg012 lastiğide bi düşünün. hem biraz daha ucuz hem de biraz daha yeni bir tasarım BFG'e göre. Özellikle kar,yağmur ve buzda BFG'ye göre daha iyi diyen arkadaşlarım var ama kafanıza da o kadar takmayın hepsi iyi lastikdir. üç aşağı beş yukarı hepsi aynı işi görür.