selambvy' Alıntı:bir grupla değilde tek aşımıza gidilecek ve keyif alınacak nereyi ve hangi güzergahı tavsiye ederseniz. hem tecrübe olur.
SerdarKarahan' Alıntı:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aracımı yeni aldığımı belirtmiştim aracıma çok yabancıyım gezilerinizi takip edeceim .başarılar
gulendental' Alıntı:bende aranıza yeni katılanlardanım. sevinerek söylüyorum ,bu güzel virüs banada bulaştı .gezileriniz gerçekten çok güzel gözüküyor. siteye 3 gün önce üye oldum 3 gündür gece gündüz siteyi inceliyorum hakikatten çok güzel bilgeler var.bu zamana kadar nasıl bu güzelliklerden mahrum kalmışım kendime kızıyorum.benimde standart 2004 daihatsu terios 1.3 manuel aracım var ve malesef arazi tecrübem yok inşallah imkanlarım el verdikçe sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda aracımda oynamalar yapıp keyifli arazi koşullarına katılıcam umarım bu gezilerden bir tanesinin tarihi fazla uzaklarda değildir şimdiden heycanlandım çünkü . hepinize bol çamurlu günler.
bvy' Alıntı:Ben aranıza yeni katıldım. gezilerinizi ilgi ile takip ediyorum. gerçekten çok eğlenceli görünüyor.benimde 2008 model suzuki vitara aracım var. bir daha ki geziye katılmak istiyorum. yakın zamanlarda böyle bir plan var mı?