Bir Daha ki Gezi Ne Zaman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bvy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,888

bvy

Yeni Üye
Ben aranıza yeni katıldım. gezilerinizi ilgi ile takip ediyorum. gerçekten çok eğlenceli görünüyor.benimde 2008 model suzuki vitara aracım var. bir daha ki geziye katılmak istiyorum. yakın zamanlarda böyle bir plan var mı?

Etiketler
Ynt: Bir Daha ki Gezi Ne Zaman

Selamlar
oncelikle aramiza hosgeldiniz. Buaraki forumlarda geziler ilan ediliyor. Ancak, bu gezilere katilmadan once siz ve araciniz ile ilgili bilgi (özellikle varsa arazi tecrübeniz ve aracınızın özellikleri) verirseniz iyi olacaktır. Zira, her ne kadar bu geziler çok eğlenceli görünse de, bazi geziler ciddi arazi tecrübesi ve teknik donanım gerektirebiliyorlar. Ama, standart araç ile katılınan geziler de oluyor tabii.. Ancak, bu konuyu gözönüne almanızı öneririm.. iyi akşamlar, tekrar hoşgeldiniz, reha

aracım standart 4 kapılı benzinli vitara. otomatik vites. açıkcası offroad tecrübem yok. ancak bir yerden başlamak lazım.

bende aranıza yeni katılanlardanım. sevinerek söylüyorum ,bu güzel virüs banada bulaştı .gezileriniz gerçekten çok güzel gözüküyor. siteye 3 gün önce üye oldum 3 gündür gece gündüz siteyi inceliyorum hakikatten çok güzel bilgeler var.bu zamana kadar nasıl bu güzelliklerden mahrum kalmışım kendime kızıyorum.benimde standart 2004 daihatsu terios 1.3 manuel aracım var ve malesef arazi tecrübem yok inşallah imkanlarım el verdikçe sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda aracımda oynamalar yapıp keyifli arazi koşullarına katılıcam umarım bu gezilerden bir tanesinin tarihi fazla uzaklarda değildir şimdiden heycanlandım çünkü . hepinize bol çamurlu günler.

bir grupla değilde tek aşımıza gidilecek ve keyif alınacak nereyi ve hangi güzergahı tavsiye ederseniz. hem tecrübe olur.

bvy' Alıntı:
bir grupla değilde tek aşımıza gidilecek ve keyif alınacak nereyi ve hangi güzergahı tavsiye ederseniz. hem tecrübe olur.
selam
tek başına gidelecek güzergah çokta hele bizim marmara bölgesinde çıkacağnız yeri daha önce bilmelisiniz ve aracınız tam donanımlı olmalı yanınızdada az çok araç kullanabilen bir arkadaş seçmelisiniz (donanımdan kastım en asgari lastik vinç kürek balta) ama bu zevki tadarsanız en az iki araç olmanın ayrıcalığı ve zevki başkadır daha bir güvenli olur gezileriniz.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aracımı yeni aldığımı belirtmiştim aracıma çok yabancıyım gezilerinizi takip edeceim .başarılar

SerdarKarahan' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aracımı yeni aldığımı belirtmiştim aracıma çok yabancıyım gezilerinizi takip edeceim .başarılar

gulendental' Alıntı:
bende aranıza yeni katılanlardanım. sevinerek söylüyorum ,bu güzel virüs banada bulaştı .gezileriniz gerçekten çok güzel gözüküyor. siteye 3 gün önce üye oldum 3 gündür gece gündüz siteyi inceliyorum hakikatten çok güzel bilgeler var.bu zamana kadar nasıl bu güzelliklerden mahrum kalmışım kendime kızıyorum.benimde standart 2004 daihatsu terios 1.3 manuel aracım var ve malesef arazi tecrübem yok inşallah imkanlarım el verdikçe sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda aracımda oynamalar yapıp keyifli arazi koşullarına katılıcam umarım bu gezilerden bir tanesinin tarihi fazla uzaklarda değildir şimdiden heycanlandım çünkü . hepinize bol çamurlu günler.

bvy' Alıntı:
Ben aranıza yeni katıldım. gezilerinizi ilgi ile takip ediyorum. gerçekten çok eğlenceli görünüyor.benimde 2008 model suzuki vitara aracım var. bir daha ki geziye katılmak istiyorum. yakın zamanlarda böyle bir plan var mı?

arkadaşlar nerden bulunduğunuzda yazarsanız sizi daha iyi yönlendirebiliriz

ve offroada çıkarken mutlaka en az 2 araç olmalısınız ve yanınızda olmazsa olmazlardan u kilit,strap bulundurmalısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler