TezzMertek' Alıntı:Ne zaman ekşidi ki Ömer bey.?
Ama bu Volkan arkadaşımız çok oluyor.
Gömlekleri şapkaları hababam yapıyor bizim canımız çekiyor ve sadece ekrana bakarak iç geçiriyoruz.
Haksız mıyım Orhan Bey .??
TezzMertek' Alıntı:Nasrettin hoca fıkrası gibi oldu.
;D
Herkes haklı.
Bende Gezenbilir Gömleği isterim Volkan.
Sana logo yollayacağım da Gezenbilir yazısının üzerine hüçük (R) işareti koymayı istiyorum ben.
Malum Gezenbilir ismi de tescilli.
TezzMertek' Alıntı:Ne zaman ekşidi ki Ömer bey.?
Ama bu Volkan arkadaşımız çok oluyor.
Gömlekleri şapkaları hababam yapıyor bizim canımız çekiyor ve sadece ekrana bakarak iç geçiriyoruz.
Haksız mıyım Orhan Bey .??
ORHANBIYIKLI' Alıntı:o zaman, nerelerde gezersin onu söyle çalalım ,gerçkten çok güzel eline sağlık.![]()
Seve seve ,gönül isterdiki sizdede bir defender olsun, beraber gidelim. nasıl birşey düşünüyorsun ,bildiklerimiden yadımımız dokuna bilirsewolkhan' Alıntı:orhan bey henüz bir arazi aracım yok o yüzden ya benide gezilerde misafir edeceksiniz yada gömlekten vaz geçeceksiniz.. ;D ;D ;D...
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Seve seve ,gönül isterdiki sizdede bir defender olsun, beraber gidelim. nasıl birşey düşünüyorsun ,bildiklerimiden yadımımız dokuna bilirse
ne mutlu bana(kısa kasa,uzun kasa ,benzinli,dizel ,turbo dizel,vs vs .) kamplı geziler düşünüyorsan 5 kapı (uzun kasa) tavsiye ederim.
sadece arazide kullanacağım dersen kısa kasa idealdir. hoşçakal![]()
( bize misafir olacaksan yedek gömlek getir'ki eve çılak dönme) ;D ;D
o, sadece senin değil ,hepimizin sorunu,wolkhan' Alıntı:;D ;D ;D...alemsiniz ya..valla dediğim gibi defender ım olsunda askılı atletle bile razıyım gezmeye...
nasıl bişey düşündüğüme gelince güzel birşey düşünüyorum ama şu üzerinde yüce atamızın olduğu değerli kağıtlardan henüz yeterince yok bende...denkleştirince zaten paylaşaırım burda nasıl birşey aradığımı...selamlar
roverman' Alıntı:Gömlek gerçekten çok güzel olmuş, harika bir çalışma örneğiDEFENDER sevgisi insanın aklını başından alıyor ;D
kokteknik' Alıntı:umutla bende kaplan gibi bekliyoruz herhalde ne çıksa atlıyoruz![]()
ata036' Alıntı:benim niye haberim yok bu işlerden bülen bakıyorum arkada iş çeviriyon ne iş;D ;D ;D
ata036' Alıntı:senlede görüşecez wolkhan efendi siz durun hele![]()