Bir de Defenderim Olsa...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,155

Etiketler
Ynt: Bir de Defenderim Olsa...

Ne zaman ekşidi ki Ömer bey.?

Ama bu Volkan arkadaşımız çok oluyor.
Gömlekleri şapkaları hababam yapıyor bizim canımız çekiyor ve sadece ekrana bakarak iç geçiriyoruz.
Haksız mıyım Orhan Bey .??

TezzMertek' Alıntı:

Gömlekleri şapkaları hababam yapıyor bizim canımız çekiyor ve sadece ekrana bakarak iç geçiriyoruz.

Sadece espiri , ;) . Bu arada volkan hakkaten çok oluyor :D . Ama siz dostlarını da kırmayacaktır.

Benim de bir teklifim var, volkan çalışmalarını burada paylaşsın, ama arkadaşlar özelden ulaşsın ;) .

TezzMertek' Alıntı:
Nasrettin hoca fıkrası gibi oldu.
;D

Herkes haklı.

Bende Gezenbilir Gömleği isterim Volkan.
Sana logo yollayacağım da Gezenbilir yazısının üzerine hüçük (R) işareti koymayı istiyorum ben.
Malum Gezenbilir ismi de tescilli.

aman üstad...senin söylediklerinden sonra paranoya oldu bende...acaba kim lisans sahibinin ajanı diye düşünür oldum...acaba avukatlarla polısler ne zaman kapıma dayanırlar meraktayım... ;D ;D...istediğin işi de yaparız ama köşesine r yi koymak içinde senden izin alıcaz herhalde..ne de olsa moderatör sensin... ;D.

TezzMertek' Alıntı:

valla üstad her şey defender alana kadar...bi defender alayım ondan sonra kralı gelse başka şeyle uğraştıramaz beni... :D :D :D...zaten oğlumuda fena alıştırdım her akşam eve gidince difendıy aldınmı diye başımın etini yiyor...
ya bi kampanya yapar bana defender alırsınız yada eylemlerime son hızla devam ederim... ;D ;D ;D...

şaka bir yana bu sitenin amacı herkesin gezdiğini gördüğünü yaşadığını paylaşması değilmi?..e bende masumane yaptıklarımı paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim...ticari amacım olsaydı o amaca yönelik siteler de bir dükkan açar takır takır da satardım..yani lisanssız ürünler olarak tabiii ki..selamlar...

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
o zaman, nerelerde gezersin onu söyle çalalım ,gerçkten çok güzel eline sağlık. :D

orhan bey henüz bir arazi aracım yok o yüzden ya benide gezilerde misafir edeceksiniz yada gömlekten vaz geçeceksiniz.. ;D ;D ;D...

wolkhan' Alıntı:
orhan bey henüz bir arazi aracım yok o yüzden ya benide gezilerde misafir edeceksiniz yada gömlekten vaz geçeceksiniz.. ;D ;D ;D...
Seve seve ,gönül isterdiki sizdede bir defender olsun, beraber gidelim. nasıl birşey düşünüyorsun ,bildiklerimiden yadımımız dokuna bilirse
ne mutlu bana(kısa kasa,uzun kasa ,benzinli,dizel ,turbo dizel,vs vs .) kamplı geziler düşünüyorsan 5 kapı (uzun kasa) tavsiye ederim.
sadece arazide kullanacağım dersen kısa kasa idealdir. hoşçakal :smiley: :smiley:( bize misafir olacaksan yedek gömlek getir'ki eve çılak dönme) ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Seve seve ,gönül isterdiki sizdede bir defender olsun, beraber gidelim. nasıl birşey düşünüyorsun ,bildiklerimiden yadımımız dokuna bilirse
ne mutlu bana(kısa kasa,uzun kasa ,benzinli,dizel ,turbo dizel,vs vs .) kamplı geziler düşünüyorsan 5 kapı (uzun kasa) tavsiye ederim.
sadece arazide kullanacağım dersen kısa kasa idealdir. hoşçakal :smiley: :smiley:( bize misafir olacaksan yedek gömlek getir'ki eve çılak dönme) ;D ;D

;D ;D ;D...alemsiniz ya..valla dediğim gibi defender ım olsunda askılı atletle bile razıyım gezmeye...

nasıl bişey düşündüğüme gelince güzel birşey düşünüyorum ama şu üzerinde yüce atamızın olduğu değerli kağıtlardan henüz yeterince yok bende...denkleştirince zaten paylaşaırım burda nasıl birşey aradığımı...selamlar

wolkhan' Alıntı:
;D ;D ;D...alemsiniz ya..valla dediğim gibi defender ım olsunda askılı atletle bile razıyım gezmeye...

nasıl bişey düşündüğüme gelince güzel birşey düşünüyorum ama şu üzerinde yüce atamızın olduğu değerli kağıtlardan henüz yeterince yok bende...denkleştirince zaten paylaşaırım burda nasıl birşey aradığımı...selamlar
o, sadece senin değil ,hepimizin sorunu, ;) özellikle şu günlerde. :D

Gömlek gerçekten çok güzel olmuş, harika bir çalışma örneği ;) DEFENDER sevgisi insanın aklını başından alıyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.