KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bence de pek yüksek değil maliyeti Ferhat Bey, özellike aynı özellikte olanını bulamayacağımızı düşünürsek
Teşekkürler Yücel Bey, ekovat kullanımı çok yaygın "kendin yap" kompresörlerde. Çok sessiz çalışıyor ekovatlı olanlar. Debiyi arttırmak için ekovat sayısını arttırıyorlar. Dörtlüsünü bile gördüm
Bir de çalışma videosunu ekleyeyim.
Cep telefonu ile yakından çektim. Gerçekte olduğundan daha yüksekmiş gibi çıktı ses nedense.
Depo yaklaşık 15 litre; doldurma hızına dikkat
Bir de çalışma videosunu ekleyeyim.
Cep telefonu ile yakından çektim. Gerçekte olduğundan daha yüksekmiş gibi çıktı ses nedense.
Depo yaklaşık 15 litre; doldurma hızına dikkat
Demek ondanmış, gerçekte çıkan ses motorlu bir dikiş makinası kadar...
Bu arada o hava tahliyeyi ilk montajda bağlamamıştım; basınç alt sınırına geldiğinde, karşı basınçtan dolayı motor tekrar harekete geçemiyor aradaki havayı tahliye etmezsek
güzel projelerden bir tane daha, imkanlar müsait olunca bu işler herhalde stres atma yöntemlerinden biri galiba ,
kıskanmamak elde değil böyle işlerle uğraşacağım bir atölye her zaman hayalimdir,( inşaallah hayal olarak kalmaz)
selamlar
Levent Bey,
stresli bir masabaşı işi yapıyorsanız bu "poroceler" resetliyor (bakın sıfırlama demiyorum, yanlış anlaşılabilir ) insanı.
Aslında benim de bir atölyem yok, çalıştığım firmanın atölyelerini, hanımı kızdırmamaya çalışarak balkonu kullanıyorum
Benim de bir hobi atölyesi hayalim var; ama güneyde bir yerlerde
Selam; Yardım isterseniz bu konuda destek olurum; İş yerimiz Vidalı hava kompresörleri üzerine;
Bu sessiz ekovattan yapılan kompresör ancak hobi amaçlı kullanıma cevap verir; Ben de evde sesli 50 lt kullanıyorum.
Bir defa dolduruyorum baya gidiyor; Dolarken apartman inlediği kesin