Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,911
Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

kolay gelsin, bu aracında güzel olacağını tahmin ediyorum

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

sinan54' Alıntı:
kolay gelsin, bu aracında güzel olacağını tahmin ediyorum

sağolun eksikolmayın, inşallah dahada güzelini yapmaya çalışacaz hayırlısıyla saygılar.

güzel iş çıkacak belli..kolay gelsin size :smiley:

Çok güzel bir çalışma olcağa benziyor.. Kolay gelsin :smiley:

mkilli' Alıntı:
Çok güzel bir çalışma olcağa benziyor.. Kolay gelsin :smiley:

çok tşk ederim sağolun en güzelini yapmaya çalışıyoruz hayırlısıyla bitince çıkıcak ortaya saygılar.

kolay gelsin, uzun süredir ne aşamada olduğunu bilgilendirirseniz sevinirim, birde maliyetler le ilgili bir kaç rakam vermeniz mümkünse 2014 yılı için işçilik ve parça fiyatları olarak aklımızda bir fiyat edinilebilir.

sağlıcakla kalın.

herkeze merhaba:smiley: uzun zamandır paylaşım yapamadım kusuruma bakmayın aracı bitireli 1 ay oldu fakat son halinin resimlerini işlerimin yoğunluğundan dolayı paylaşamadım bu yüzden herkezden özür dilerim, şimdi son bitmiş şeklini kare kare yüklemeye çalışacam maliyetlerle ilgilide bilgi vermeye çalışacam saygılarımla.

CAM00326.jpg

CAM00328.jpg

CAM00332.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR