Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,290

ORHANBIYIKLI

Zirve
Uzun süredir planladığım komple modifikasyona sonunda başladım,
isoff gezisinde sola yatırdığım aracımı, rötüş yapmaktansa hayallerimi gerçekleştirebilmek için sil baştan yapmaya karar verdim, herşey ayarlandı ve bugün oto mekanikte hüseyin ustamız denetiminde söküm işi başladı,
aracı tamamen yenilemeyi düşünüyorum ,yürüyen aksamda herhangi bir sorun olmasada bazı parçaları güçlendirilmişleri ile değiştireceğim aşama aşama sizlerle paylaşacağım,değişik öneri ve fikirleriniz varsa mutlu olurum

Etiketler
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

tavan ,koltuklar, kapı döşemeleri,cam otomatikleri ve camlar, sisler söküldü.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00867.jpg

DSC00868.jpg

DSC00869.jpg

DSC00870.jpg

DSC00871.jpg

İzlemeye başlayalım....

güzel iş çıkacak buradan.. ;D

mdr' Alıntı:
İzlemeye başlayalım....

güzel iş çıkacak buradan.. ;D

teşekkür ederim ismail bey gerçekten bu projeye emek ve zaman,ayıracağım sloganımız ne gerekiyorsa daha fazlası. :D

hoş geldin deniz inşallah sorunsuz bitireceğim ,bugün daha çok erken olmasına rağmen döşemelikleri görmeye gittim ,krem rengimin tonlarını istedim,yarın hepsine bakacağım.

Bensiz takip olur mu hiç.

Orhan abi Allah kolaylık versin, emeğine, cebine en önemlisi sana öncelikle sağlık versin.

Mutlaka güzel birşey olacak buna şüphem yok.

Haydi Bismillah.

Selim ve kürşat arkadaşım sizlerde hoş geldiniz ,iyilikle kalın.

sertem41' Alıntı:
Bensiz takip olur mu hiç.

Orhan abi Allah kolaylık versin, emeğine, cebine en önemlisi sana öncelikle sağlık versin.

Mutlaka güzel birşey olacak buna şüphem yok.

Haydi Bismillah.

ooo serhat hocada gelmiş,
hoş geldin dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim ,slogan belli ne gerekiyorsa daha iyisi :D :D :D

aynen
ama benim orta koltuk tek parça, disko 1 rin koltuk takımını da beğeniyorum fakat def'in orjinal koltuklarıda güzel son karar orjinal def. koltukları, :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR