Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,926

Etiketler
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

orhan abi hayırlısı olsun..allah güç kuvvet versinde defender da gücüne güç katarak çıksın yollara allahın izniyle...

selamlar...

wolkhan' Alıntı:
orhan abi hayırlısı olsun..allah güç kuvvet versinde defender da gücüne güç katarak çıksın yollara allahın izniyle...

selamlar...

volkan özlettin kendini
,hoş geldin dostum iyi dileklerin için sağol, artık bu defender için yakışıklı bir gömlek tasarlamamız lazım. :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
volkan özlettin kendini
,hoş geldin dostum iyi dileklerin için sağol, artık bu defender için yakışıklı bir gömlek tasarlamamız lazım. :D

abi sorma ya..uzak kaldık biraz forumdan..işler maşallah biraz açıldı.hastalık filan derken bide oğlanın rahatsızlığı çıktı..neyse ki herşey yoluna girdi...

gömlek işine gelince onuda hallederiz be orhan abi..sen iste yeter k i...

Vayy, Volkanım sahalara döndün demek. Hoşgeldin kardeşim. Sanada geçmiş olsun demek isterim.

Orhan abi toyata cılara bir sürü ürün yaptı, bize ne zaman sıra gelecek diye bekliyoruz. Allahtan gömleklerimizi yaptırabilmişiz :D :D.

Sanada en güzelinden yapar bir tane Volkanım, becerikli arkadaşım benim.

sertem41' Alıntı:
Vayy, Volkanım sahalara döndün demek. Hoşgeldin kardeşim. Sanada geçmiş olsun demek isterim.

Orhan abi toyata cılara bir sürü ürün yaptı, bize ne zaman sıra gelecek diye bekliyoruz. Allahtan gömleklerimizi yaptırabilmişiz :D :D.

Sanada en güzelinden yapar bir tane Volkanım, becerikli arkadaşım benim.

eyvallah serhat abi..teşekkür ederim...

2 haftada olsa yinede sabır isteyen bir iş. www.yapanbilir.:smiley:

Orhan Abi, hayırlı uğurlu olsun...

Umarım hayallerindeki aracın aynısını yapar ve T.C'yi gezersin emekli bir adam olarak :D

Herşey çok güzel olacak :smiley:

Bu arada eski Lastik ve Jantlarını bana ayır abi :D

tahaozak' Alıntı:
2 haftada olsa yinede sabır isteyen bir iş. www.yapanbilir.:smiley:

taha merhaba
vallahi doğrusun hele'de benim gibi tez canlı biri için zormuş, bugün elektirikler söküldü,adam (soner)iki dakika başka birşeyle ilgilense ,içimden :'( hoopp noluyoruz moduna giriyorum,Allahtan hepsi arkadaş dost. :D

ict3055' Alıntı:
Orhan Abi, hayırlı uğurlu olsun...

Umarım hayallerindeki aracın aynısını yapar ve T.C'yi gezersin emekli bir adam olarak :D

Herşey çok güzel olacak :smiley:

Bu arada eski Lastik ve Jantlarını bana ayır abi :D

çağrı merhaba ,muhteşem olacak,herşey hazır bir uçtan girip öbür uçtan çıkacağız inşallah ,birde şu aceleci hallerim olmasa. :D lastik konusunda kararsızı bir takım daha gelecek.etti 3 takım sende aklımdasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR