Bize en uzak ikinci yerdi motosiklete binilenilecek, Yeni Zelanda dan sonra...Bie de bizden kimse oralara gerçekten motosiklele bir tur yapmak için gitmemişti..Kendi motosikletimide götürmek istiyordum ve o koca adayı çok merak etmiştim... Ahmet UTKU nun programını seyretmiştim, kendsini arayıp bilgi almak istediğimde işin aslının farklı olduğunu anladım ve kendim yapmaya karar verdim...Motosikletimi Arkas yoluyla ucak kargo ile Sydney e gönderttim..Öncesinde Lonely Planet Avusturalya ile beraber bir kaç harita buldum ve yol güzergahımı çizdim... Tek sıkıntım, yola kuzeye cıkarak mı yoksa güneye inerek mi başlamalı sorusunun cevabını bulmakla oldu... Kuzeye çıktm...Tabii her zamanki gibi , bu yanlış cevaptı... 17 gün durmayan bir sağanak yağışın altında gittim..Sonraları problem olmadı ama, bir destinasyon kararsızlığı yaşadım..Lojistik almadım...Yapacağım kilometreyi yaklaşık olarak bildiğim için yanıma gerekli yedek parçayı ve servis almam gereken yerlerdeki KTM yetkili servislerinin adres ve telefon numaralarını aldım...
Böyle işte...