herkese slmlar
aranızda yeniyim.. yasım ortalamayı düşürücek cinsten sanırım henuz 19
.Össyi bu yıl atlattım ve ünivrsiteye adım attım.
dolayısıyla artık az ders çok gezme vaktidir
yaklaşık 1 2 haftadır bisikletle şöle istanbuldan egeye bi tur yapalım diye hayaller kuruyoruz arkadsımla.ama ikimizde daha önce böyle bir gezintiye çıkmadık.
oncelikle sormak istedigim şey 2 tane 19 yasında insan boyle bir şey yapabilr mi? henüz genç sayılır mıyız böyle şeyler için? sonucta evden bakkala gitmiyoruz
..
konaklama konusunda ne gibi sıkıntılar çekebiliriz?, egede gerçekten görülmesi gereken yerler nerelerdir? , yağmurda kayma nedeniyle diskli fren tercih edelim mi? ve son olarak böyle bir gezi için kaç gün ayrılmalıdır?
ben tabiki netten bu konuları biraz arastırdım.ama bu kadar tecrubeli insanı bulmusken sorım istedim
teşekkurler
aranızda yeniyim.. yasım ortalamayı düşürücek cinsten sanırım henuz 19
dolayısıyla artık az ders çok gezme vaktidir
oncelikle sormak istedigim şey 2 tane 19 yasında insan boyle bir şey yapabilr mi? henüz genç sayılır mıyız böyle şeyler için? sonucta evden bakkala gitmiyoruz
konaklama konusunda ne gibi sıkıntılar çekebiliriz?, egede gerçekten görülmesi gereken yerler nerelerdir? , yağmurda kayma nedeniyle diskli fren tercih edelim mi? ve son olarak böyle bir gezi için kaç gün ayrılmalıdır?
ben tabiki netten bu konuları biraz arastırdım.ama bu kadar tecrubeli insanı bulmusken sorım istedim
teşekkurler