Bisiklet sporcusu olmak.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koubeso031 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,795

koubeso031

Yeni Üye
Selamlar ismim Ahmet Can. Kocaeli üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü birinci sınıf ögrencisiyim. 17 yaşındayım. Küçüklükten süregelen bisiklet aşkını daha da ilerletmek ve bunu belki de profesyonel seviyeye tasımak istiyorum. Öncelikli ve devamında yapmam gerekenler hakkında bana bilgi verecek ve ya yönlendirecek kişilere ihitiyacım oldugunu düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Bisiklet sporcusu olmak.

Merhaba Ahmet;
Bisiklet sporu malum, zor ve zaman isteyen bir spor dalı.Öncelikle bisikletle ne şekilde ilgilenmek istediğine karar vermelisin.Amacın gezmek ve hoş vakit geçirmek mi, veya işin spor tarafına biraz daha ağırlık verip amatör olarak ara sıra yarışlara katılmak mı, yada tamamen spor olarak mı yapmak istiyorsun.Şu an kararını verebileceğin konular değil tabiki bunlar aslında.Zamanla deneyerek tecrübe edinerek hangisinin sana daha uygun olduğunu göreceksin.
Şimdi tabiki yapman gereken bol bol bisiklete binmek, çevrendeki bisikletçi gruplarla tanış, beraber sürün.Gerisi kendiliğinden gelir zaten.

ben bunu spor olarak yapmak yarıslara katılmak istiyorum. okulun bisiklet kulübüne de üye olacagım belki orda cevre edinebilirim. ama nasıl bir bisikletim olması lazım bilmiyorum.

Okulun bisiklet kulübü varsa katıl tabi ki.Biliyorsun bisiklette genel olarak bakarsak dağ bisikleti ve yol bisikleti olarak iki kategori var.Şu an seçim yapmak istemiyorsan bir dağ bisikleti edin,hem yolda hem de arazide kullanabilirsin.Alacağın bisikletin önce boyuna sonra da bütçene uygun olması lazım tabiki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri