Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan
elektrik motoruna da mı?fatihman' Alıntı:motor olursa ehliyet gerektirir..
elektrik motoruna da mı?fatihman' Alıntı:motor olursa ehliyet gerektirir..
fatihman' Alıntı:elbette bisiklete elektrik motoru da takarsanız motorlu taşıt ehliyetiniz olması gerekiyor..
kaya75' Alıntı:Elektrikli bisiklete ehliyet gerekmez!
27 Temmuz 2011
Elektrikli bisikleti ehliyetsiz kullandığı için 630 liralık ceza yiyen Marut Akman olayı yargıya taşıdı. Mahkeme elektrikli bisiklette ehliyete gerek olmadığına hükmetti.
Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şarjı bittiğinde pedalla da kullanılabilen elektrikli bisiklet için ehliyetin zorunlu olmadığına karar vererek cezayı iptal etti.
bartek' Alıntı:Ben de hoşgeldin diyorum Gürkan arkadaşa. Ben kendisini yollardayken bloğundan heyecanla canlı olarak izlemiştim. Sponsor da olsa herkesin harcı değil o seyahati yapmak.
güngör' Alıntı:Gürkan hoşgeldin,
bize kendini tanıttığın için teşekkürler, karavan dünyasına kafamızı fazlamı gömdük nedir çevremizde olan
biteni izleyemiyoruz. Blogunu hızlı bir şekilde incelemeye çalıştım daha sonra detaylı bir incelemeye girişirim.
Bisiklet forumda ayrı bir bölüm olsada genelde bizler için bisiklet karavanımızın arkasında askısında duran ihtiyaç
olduğunda yada çevreyi turlayalım dediğimizde pedalına bastığımız bir araç ancak bu aracı ben seviyorum.
Seni izleyerek bu aracı sevecek yada yaşamının bir parçası haline getirmeye aday karavancılarımıza söyleyeceklerin
vardır diye düşünüyorum. Nedersin? selamlar.
Muammergult' Alıntı:DemirAtliAdam aracılığı ile Gürkan Genç'e ithafen,
Seninle Gurur duyuyor ve İdölüm olarak görüyorum zaten abi. =)) Benim anlatmak istediğimde bu, herkesin yapabileceği fakat cesaret ve adım atma kısmında vazgeçtiği büyük işleri kararlılık ve spor sevgisiyle aşmış olman herkese iyi bir motivasyon olmakta..
Cebinden para harcaman da çok normal çünkü hayallere giderken elbet bedeller ödemek zorundayız. Bunu çok iyi anlayabiliyorum. Ve eminim ki esnaflık değil, doğa ve spor seni Mutlu ettiği için, Sende hayatın şifresini çözenlerden olup Mutluluğunun ve Hayallerinin peşinden gidip, Bizi ve Tum Türkiyeyi gururlandır. Mutluluğun Mutluluğumuzdur =))
Büyük Başarılar, Büyük çabalar ve Büyük İnançlar ile Gerçekleşir.
orkay' Alıntı:merhaba arkadaslar.karavan konusunda benimde tercihim pino2010 tarzi yada niewiadow gibi kucuk.araci yormayan ayrica avcilik kampcilik vede offroad icin uygun kompakt karavanlar.bu sebeble pino 2010"u bayagi bir arastirdim ve goruslerimi paylasmak istedim.oncelikle sezon oncesi fiyati 8500 tl idi sezon baslayinca birden 10000tl oldu bence o parayida kesinlikle hak etmez cunku gercek karavan donanimiyla alakasi yok.o para sadece kabine ve saseye isteniyor.icinde sadece her yapi markette bulunan urunler kullanilmis.gunes paneli,12 volt sistem,cam ve kapi sinekligi,yasam destek,invertor, 3 sistem buzdolabi,vs,vs,vs bunlarin hicbiri dogru durust yok.bence bu parayi hakeden bir uretim degil.ayrica ureticinin yaptigi sezona baslama zammida bu konuya nasil yaklastiginin bir gostergesi.en azindan carettadaki donanim olsaydi tamam diyecektim.bence en fazla 6,7bin eder boyle bir karavanda invertor,jel aku,gunes paneli,uc sistem buzdolabi,12 volt tesisat mutlaka olmali.cunku karavan kampingde degil arazide kullanilacak boyutlarda.nacizane tecrubelerimle kendi fikrimdir.herkesin gonlune gore insallah.![]()