Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,437
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

endüstri' Alıntı:
zindancılar biraz abartılı olmadımı... kendi kendinize gelin güvey olma işi gibi...

Sevgili Fahri zindancıları bilmemde..Zindanlar gerçek.Giriş kapısı aşagıda .Ayrıca benim sürgün yanında kürek cezamda var.. ;D

Etiketler

Ya Gültekin ne Güvercinliği ne balık lokantası. .Balıkçı dostlar sagolsun burda balıktan bol ne var. .Gına geldi öglen balık akşam balık.. ;D ;D

Ahh Birden Ahhh!!! senin yüzünden hafta sonunda İstanbul'da insan kalmadı ??? ???, Bodrum otelleri full çekti, kış ortasında turizm patlaması oldu ;D ;D ;D....gelemeyenler de (benim gibi) hasetinden çat diye çatladı ;D

Yapma hocam siz buraya bi saatlik yoldasınız.Uygun bir hafta sonu atlayın gelin...

Tşkler Murat, evet küçük küçük olan depremlerin enerjinin boşalması açısından yararı var ama gece olunca çok korkutuyor ....

abi millet balık bulamaz bulsa alamaz daha ne lazım sabah buğlama öğlen güveç akşam mangal bide taze balıkta başka oluyor abi valla uff ...

Birden Abi gezenbilirden yiyenbilire transfer olmuşsun yawww ;D ;D ;D

1 den bey size demedim yanlış anlaşılmasın....zorla misafir olmak isteyenler sırada kavga etmeye başlayınca güvenlik çağırmak zorunda kaldık...
Transporter' Alıntı:
Sevgili Fahri zindancıları bilmemde..Zindanlar gerçek.Giriş kapısı aşagıda .Ayrıca benim sürgün yanında kürek cezamda var.. ;D

Transporter' Alıntı:
Yapma hocam siz buraya bi saatlik yoldasınız.Uygun bir hafta sonu atlayın gelin...
Haklısın aslında oralar bana çok yakın ama iş-güç derken yine de biraz sıkıntılı , ama ilk fırsatta atlayıp gelmeyenin altın dişi kırılsın ;D ;D ;D

abi barınakta çok tonoz var bide sığ yaw

o yazıda ingilizce halikarnas balıkçısı yazmışlarda bari ingilizce sözüde yazsalarmış ...

Çok güzel resimlerrr çok begendim ve hatta bayıldım... Gazoz var mı?