Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,335
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

endüstri' Alıntı:
zindancılar biraz abartılı olmadımı... :smiley: kendi kendinize gelin güvey olma işi gibi... :smiley:

Sevgili Fahri zindancıları bilmemde..Zindanlar gerçek.Giriş kapısı aşagıda :smiley:.Ayrıca benim sürgün yanında kürek cezamda var.. ;D

PC280007-1.jpg

PC280014-1.jpg

PC280027.jpg

Etiketler

navaraextreme' Alıntı:
Abi domuzlara bi operasyon yapmak şart onların yeri mangalın üstü :smiley: Valla yılbaşında ordayım kesin ! şimdi en güzel zamanları oraların bide güvercinlikte sahildeki balık restoranlarından birinde bi ufak rakı açıcaksın

Ya Gültekin ne Güvercinliği ne balık lokantası. :eek:.Balıkçı dostlar sagolsun burda balıktan bol ne var. :D.Gına geldi öglen balık akşam balık.. ;D ;D

PC280012.jpg

PC280007.jpg

PC280049.jpg

PC270011.jpg

Ahh Birden Ahhh!!! :mad: :mad: :mad: :mad: senin yüzünden hafta sonunda İstanbul'da insan kalmadı ??? ???, Bodrum otelleri full çekti, kış ortasında turizm patlaması oldu ;D ;D ;D....gelemeyenler de (benim gibi) hasetinden çat diye çatladı :D :D ;D

Tşkler Murat, evet küçük küçük olan depremlerin enerjinin boşalması açısından yararı var ama gece olunca çok korkutuyor ....

TezMertek' Alıntı:
Zerrin hanım size bir Geçmiş Olsun borcum var. Depremler dolayısı ile.
2005 Kasım ayında da İzmir sürekli depremlerle sarsılıyordu. Küçük depremlerin olması güzel. Topraktaki birikmiş yük boşalıyor yavaş yavaş.
Gönlünüzü ferah tutun.

abi millet balık bulamaz bulsa alamaz daha ne lazım sabah buğlama öğlen güveç akşam mangal bide taze balıkta başka oluyor abi valla uff ...

Birden Abi gezenbilirden yiyenbilire transfer olmuşsun yawww ;D ;D ;D

1 den bey size demedim yanlış anlaşılmasın....zorla misafir olmak isteyenler sırada kavga etmeye başlayınca güvenlik çağırmak zorunda kaldık... :smiley: :smiley: :smiley:
Transporter' Alıntı:
Sevgili Fahri zindancıları bilmemde..Zindanlar gerçek.Giriş kapısı aşagıda :smiley:.Ayrıca benim sürgün yanında kürek cezamda var.. ;D

Transporter' Alıntı:
Yapma hocam siz buraya bi saatlik yoldasınız.Uygun bir hafta sonu atlayın gelin...
Haklısın aslında oralar bana çok yakın ;) ama iş-güç derken yine de biraz sıkıntılı :(, ama ilk fırsatta atlayıp gelmeyenin altın dişi kırılsın ;D ;D ;D

abi barınakta çok tonoz var bide sığ yaw :smiley:

o yazıda ingilizce halikarnas balıkçısı yazmışlarda bari ingilizce sözüde yazsalarmış :smiley: ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR