Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,455
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

AYDURAN' Alıntı:
Birden abi hoşgeldin...Abi özletme kendini...Bizleri bu köşeye alıştırdın, bari arada bir iki msj at, bir kaç fotoğraf gönder

Hoşbulduk Murat..Evet en azından bu köşeyi canlı tutmamız lazım..

Etiketler

İşte bu yahu ... alıştığımız Birden Bodrum'daki kış uykusundan uyandı ...(neyse ki Bodrum'da kış kısa sürüyormuş )

drares' Alıntı:
İşte bu yahu ... alıştığımız Birden Bodrum'daki kış uykusundan uyandı ...(neyse ki Bodrum'da kış kısa sürüyormuş )

..Valla bravo hocam..Çok güzel bir açıklama olmuş..

oooo Birden Abi bir geldin pir geldin , hoşgeldin , çok merak ettik seni ama senin iyi olman ve Bodrum da bahar görüntüleri bizi mutlu etti

ceranus' Alıntı:
oooo Birden Abi bir geldin pir geldin , hoşgeldin , çok merak ettik seni ama senin iyi olman ve Bodrum da bahar görüntüleri bizi mutlu etti

Hoşbulduk Zerrin..İyiyim..Burdada iyi olamazsak nerede iyi olacaz .Kendime yerel ve dogal ürünler ile süper bakıyorum, .Sadece çok yogunum..

Bu arada buradan iyi bir haber vereyim..Geçtigimiz yaz çevremizdeki ormanlardan bir kısmı yanmıştı..Geçenlerde yanan yerleri bir dolaştım ve bir ormanın küllerinden yeniden dogdugunu gördüm..Harika bir duygu...tüm dogasever arkadaşlar için birkaç resim çektim..

belli belli , baksana köy ekmekleri ( çok severim ) ile dolu tabak iştah açıyor gerçekten

Birdenciğim son yazılarını görünce epeydir görüşemediğim bir akrabamı bulmuş gibi sevindim valla.Yüz yüze bir kereliğine de görüşmüş olsak bile bu gezenbilir farkından olsa gerek seni çok özlemişim.Bir- iki kere aradım tel ile ama ulaşamadım.İşleri de çok takma kafana , sağlık çok daha önemli.Sağlıcakla kal.Bizleri habersiz bırakma.

Eyvallah Nadir abi..Bende özlemişim dogrusu..Bu arada burada bir orman arazözü var her gördügümde senin kulagını çınlatıyorum..Alamet bişey..Bi kaç poz resmini çektim..denk geldikçe çıkıp içinde oturuyorum,ahbap olduk..Full..gps bile var içinde..Şöförüde gülüyo bana, abi allah akıl fikir versin,heves edecek başka bişey bulamadınmı diye...

Birden o BMC'lerden Istanbul teşkilatında da var.Yolumun üzerinde bazen karşılaşıyordum.Ama içini sayende görmüş oldum.Demek ki Orman Genel Müdürlüğü en son bu modelleri aldı ve tüm yangına hassas bölgelere gönderdi.Bu iyi haber , çünkü yakın zamanda ellerinde son kalan Unimoglar da satışa çıkacak demektir.

birden abi nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
özlettin kendini abi nerelerdesin
gerçi fotoğraflara bakınca nerelerde olduğunu anlamak zor değil

Sagol Yücel buralardayım. .İnzivaya çekildim. . Haşmet hocamın dedigi gibi birazda kış uykusuna yattım.. ;D ;D