KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada buradan iyi bir haber vereyim..Geçtigimiz yaz çevremizdeki ormanlardan bir kısmı yanmıştı..Geçenlerde yanan yerleri bir dolaştım ve bir ormanın küllerinden yeniden dogdugunu gördüm..Harika bir duygu...tüm dogasever arkadaşlar için birkaç resim çektim..
Birdenciğim son yazılarını görünce epeydir görüşemediğim bir akrabamı bulmuş gibi sevindim valla.Yüz yüze bir kereliğine de görüşmüş olsak bile bu gezenbilir farkından olsa gerek seni çok özlemişim.Bir- iki kere aradım tel ile ama ulaşamadım.İşleri de çok takma kafana , sağlık çok daha önemli.Sağlıcakla kal.Bizleri habersiz bırakma.
Eyvallah Nadir abi..Bende özlemişim dogrusu..Bu arada burada bir orman arazözü var her gördügümde senin kulagını çınlatıyorum..Alamet bişey..Bi kaç poz resmini çektim..denk geldikçe çıkıp içinde oturuyorum,ahbap olduk..Full..gps bile var içinde..Şöförüde gülüyo bana, abi allah akıl fikir versin,heves edecek başka bişey bulamadınmı diye...
Birden o BMC'lerden Istanbul teşkilatında da var.Yolumun üzerinde bazen karşılaşıyordum.Ama içini sayende görmüş oldum.Demek ki Orman Genel Müdürlüğü en son bu modelleri aldı ve tüm yangına hassas bölgelere gönderdi.Bu iyi haber , çünkü yakın zamanda ellerinde son kalan Unimoglar da satışa çıkacak demektir.