Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,335

Etiketler
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

Arkadaşlar yer çok burada..zindan olmaz orman içi olur.oradada manzara güzel ;)

PC260034.jpg

Tamam Ne zaman toplanıyoruz .??

5-6 Ocak ta Ödemiş Bozdağ'da olacağım.
12-13 Ocak Boş.
19-20 Ocakta Fethiye Akdağ'a gidiyoruz.
26-27 Ocak ta şu an için Boş.

:smiley:

Evet. Tarih belirleyelim arkadaşlar.
" Gezenbilir.com Zindan Günleri "

ceranus' Alıntı:
Birden Abi sürgün falan deme lütfen ben Ankara'dan fena oluyorum bak,
havalar zaten çok soğuk ve kuru ayaz var .... ;D ;D ;D bir de üstüne depremler oluyor ... :eek:

Zerrin soğuk mu dedin..Burda daha felix'ler yeni meyva verdi..

PC270001.jpg

Meyva mı Tohum mu.??
Nadir ağabey açıklama yapar sanırım.

Zerrin hanım size bir Geçmiş Olsun borcum var. Depremler dolayısı ile.
2005 Kasım ayında da İzmir sürekli depremlerle sarsılıyordu. Küçük depremlerin olması güzel. Topraktaki birikmiş yük boşalıyor yavaş yavaş.
Gönlünüzü ferah tutun.

TezMertek' Alıntı:
Tamam Ne zaman toplanıyoruz .??

5-6 Ocak ta Ödemiş Bozdağ'da olacağım.
12-13 Ocak Boş.
19-20 Ocakta Fethiye Akdağ'a gidiyoruz.
26-27 Ocak ta şu an için Boş.

:smiley:

Evet. Tarih belirleyelim arkadaşlar.
" Gezenbilir.com Zindan Günleri "

Evet biraz şubata dogru olsunda denizede girelim ;) ;)

Ama bülbülü altın kafese koymuşlar illa vatanım demiş..İnsan alıştıgı doga şartlarını arıyor :( :( :( :( ;D

PC230427.jpg

Meyva mı Tohum mu.??
...........................................................

Birden doğru söylemiş.Onlar tohum değil meyvedir.Bildiğimiz hurmanın yabanisidir.Föniks diyecekti herhalde Birden.
( Phoenix canariensis )

Ne Phoenix'i ne... O da ne kiii ... Siz bir de bendeki haset ve kıskançlık tohumlarını görsenizzz... Töbeee töbeeee, günaha sokuyorlar adamı ya, insan boyle boyle hasetlikten kıskançlıktan günaha giriyor işte...

Böyle giderse sonumuzzz, ya zindan ya cehennem... Hadi bakalım hayırlısı...

Bakın diyorum size zindan benim hakkım, yoksa cehenneme doğru yol alıcam sevdalara... Sevda da kim şimdi? Ben deniz ve mehtap demek istemiştim amaaaaa :p :D

Deniz ve mehtapp sordular senii
Neredesin.......... ;p :-X

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ADABÜKÜ

abi çok güzel yerdir bizimde yazlık var doktorlar sitesinde bende o otelin koyuna çok gelirim tekneyle yüzmeye karşıki ada dış ucundaki büyük demir şamandıradan çok güzel balık çıkar :smiley:

yılbaşında orda olucam varsa gezenbilirden başka abilerimiz beraber bi yemek yiyelim

Beklerim Gültekin..Valla tam senlik burası,Akşam 22 gibi 20 li domuz sürüsü iniyor plajı ,bahçeyi kazıyorlar ;D ;D ;D..Ama vurmak yok bi yerde sotaya yatıp resimlerini çekelim.. ;)..Sen ona göre donanımlı gel.. :D...Balık bol burada..bu gün sepet atıcam kefal için..Kısmet...Ama Balık sorunumuz yok .O şamandıranın orda balık çiftligi var bilirsin..Sahibi ile arkadaşız ,geldiginde senide tanıştırırım...çiftlik balıgı degilde havuzların kenarına gelen balıklar için kurdukları tuzaklara takılan deniz balıkları çok lezzetli oluyor..Bide burda her türlü balıgı boklu kepap yapıyorlar oda çok pratik oluyor..Yeterki ateş yansın..Doktorlar Sitesi yakın bize sabahları yürüyüş yapıyoruz siteden geçerek..haftasonu görüşürüz .. ;)...Evet burdada gezenbilir'i örgütleme zamanı geldi :D..Bir yemek iyi olabilir..

mogzilla' Alıntı:
Meyva mı Tohum mu.??
...........................................................

Birden doğru söylemiş.Onlar tohum değil meyvedir.Bildiğimiz hurmanın yabanisidir.Föniks diyecekti herhalde Birden.
( Phoenix canariensis )

Eyvallah nadir abi açıklama için teşekkürler..Fazlası ile yabancı oldugum tür agaçlar var burada..muz bile var..Ama bu foniksler yeniyor..Ben hurma niyetine olgunlarından yiyorum..Tek fark çekirdegi kalın eti az..Ama lezzetli..

Abi domuzlara bi operasyon yapmak şart onların yeri mangalın üstü :smiley: Valla yılbaşında ordayım kesin ! şimdi en güzel zamanları oraların bide güvercinlikte sahildeki balık restoranlarından birinde bi ufak rakı açıcaksın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR