Bolluca'nın Gölleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,485

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
Amaç gölde gezinti ise Bolluca gölleri bu iş için gayet uygun!

Tem'den Habibler yönüne dönüyorsunuz yolu 10-15km devam ettikten sonra Shell'i geçince Bolluca sapağından sağa
41.11.5308 N 28.45.5111 E noktasından sağa
41.12.25.38 N 28.45.1809 E noktasından sağa

Toprak yolu devam edin göl 41.13.1031 N 28.46.0468 E noktasında

Zemin dolaşmaya müsait, eğer fotoğraftaki gibi bir canavara sahip iseniz gölde gezinti yapmadan dönmemenizi tavsiye ederiz ;)

Ynt: Bolluca'nın Gölleri

reha' Alıntı:
Selamlar,
eğer Google Earth de gormek isterseniz 41°13'6.19"N ve 28°46'2.81"E girmek gerekiyor.. yer de guzel, aracta.. selamlar, reha

Reha Bey ; MisKöfte'mizde güzeldir,buyrun bekleriz.
Soldan sağa : Mert(Deep),Sibel(NoRiskNoFun),Ufuk,ben ve İbrahim(Iceman)

Soldan sağa : Can(Mogzilla ceyar).ben,Ufuk,Mehmet(moremiles),Mert(Deep),Sedat(Yol) ve İbrahim(Iceman)

Selamlar,
zaten buyurabilirmiyim diye hemen GE'ye baktim.. umarim bir haftasonu hepbirlikte oluruz gol cevresinde.. ama benim aracimin bnyo yapmak isteyeceginden emin degilim.. ben de artik kofteler ile idare edecegim artik.. selamlar, davetiniz icin cok tesekkurler, reha

yapılmaz, saat 11.40 olmuşken, öğlen yemeğine dakikalar kalmışken, bu resimler buraya eklenmez. günah bu da can yahu ;D ;D ;D
ben gidip bir yerinde inceleyimhafta sonu şu bolluca'yı tamamen sportif amaçlı ;D ;D ;D

Evet Nadir abi yapılır mı bu? Hele o köftelerin, bifteğin, güveç kabında köy yoğurdunun ne kadar lezzetli olduğunu bilen birine hiç yapılmaz ;D

valla bende köfteye zaafiyeti olan bir insanım bari bu görüntüden sonra burdaki imkanlarla köfte isteğimi bastırayım :smiley:

Deep' Alıntı:
Evet Nadir abi yapılır mı bu? Hele o köftelerin, bifteğin, güveç kabında köy yoğurdunun ne kadar lezzetli olduğunu bilen birine hiç yapılmaz ;D

Mert maalesef gelecek 6 ayın köfte stokları tükendiğinden(son ziyaretten dolayı) MisKöfte tadilata girmiştir.

Bu kadar reklamdan sonra,herhalde MüminUsta bana bi 1,5 köfte sponsorluk verir sanırım.
Soldan sağa : Can(mogzilla ceyar),ben,Murat(VitaEsMorte),Handan ve Sedat(yol)

Göründüğü üzere 2 buluşmada da lokasyonum aynıdır masada:smiley: bi nevi müdavimi olduk...nadir abi önce unimog sonra misköfte zehrini aşıladı ve bağımlısı olduk hehehe :smiley:

Bu gölde balık var mıdır varsa ne balığı vardır acaba?
Çevresi doğal mı mesire yeri falan mı?
Teşekkürler.

Merhaba bolluca göllerini ben cok iyi bilirim nedeni daha önceden ordaki bir maden işletmesinde 3 yıl bulunduğumdan dolayı göllerinde balık vardır ordan farkı başka bir yerde akpınar köyü gölleridir orda turna balığı avlayabilir ve farklı yerleride gezebilirsiniz hatta bir hafta sonu isterseniz gezi düzenleyebiliriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,982
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

SON KONULAR

Geri