Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,568
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Allahtan site içerisinde guruplar ayrı ayrı yoksa şimdiye kadar millet yiyenbilir'ci olmuştu bile.

Etiketler

Adnan Abicim bu listenin hayali bile bana 1 ay yeter walla ;D ;D

Menü ve malzemeler süpermiş....Bu liste kalsın lazım olunca uygylarız;Adnan abi 20-25 kişi olarak hesapladın sanırım ,emeğine sağlık çok teşekkürler...

bence her adnan abinin katılacağı etkinliğe başlıgın altına adnan abinin listelerini eklersek katılımcı sayımız 100 ü bulur herhalde ;D

cidowsky' Alıntı:
adnan abi ne yaptın sen yaaaaa ne bu yaaa biz bunları 2 gün full oturup yesek bile tüketemeyiz
Sen onları tüketemeyiz zannet 25 kişi masaya daha masaya oturmadan 5 kişilik kısmı buharlaşıyor yemek az gelmesinde artanını kurtlar kuşlar yer nede olsa mkanlarını bizle paylaşıyorlar. :Çiğdem 100 kişiyi nerden çıkardın bu 20-25 kişiden den fazla olunca iş karışır yedek ahçı garson bulaşıkçı vs uzun iş ben yemekle uğraşayım siz gezin gelincede başıma çullanın karnımız acıktı yemek hazır değilmi diye. :-* :-\ ;D

COMPETUS' Alıntı:
Yine yaptın yapacağını Adnan abi yine karnım acıktı.Ben karides istiyorum abicim.
Murat karides hafta sonu nasıl olsa bu hafta burdayız bir ayar çekeriz.

Efe bey sen çabuk iyileş kamplarda sana kemik suyu kaynatırız liste dursun lazım olur daha burda evden getireceğimiz kap,kacak,tencere,tepsi,çaydanlık ,kepçe,rende , bir sürü malzeme var en önemliside kampta masa yoksa yiyecekler dağınık oluyor aradığınızıda bulazsınız.

şekerşey0606' Alıntı:
Adnan Abicim bu listenin hayali bile bana 1 ay yeter walla ;D ;D

Işıl bir ay nasıl olsa sabredersin sabrın sonu selamet bir ay sonra kamp yolu gözüküyor gibi sanki. :

adnan abi senin kaput nr güne duruyo masa niyetine kaç kere kullandık onu

ferdane gül' Alıntı:
Menü ve malzemeler süpermiş....Bu liste kalsın lazım olunca uygylarız;Adnan abi 20-25 kişi olarak hesapladın sanırım ,emeğine sağlık çok teşekkürler...
Sağolun Ferdane hanım bizim kamplar zaten hep böyle Nisan ayındaki Yedigöller etkinliğindeki gibi liste hazır telaşe yok mevsimine göre ufak tefek değişiklik yapılabilir ben şimdi sizlere balıkları tutuyorum herkes yesin gönüller hoş olsun.

Adnan abinin selamı var elek.kesildiğinden dolayı size yazamıyor.Fakat su kemik suyuna çok güldüm yaaaaa her şeyi yemek konusuna bağlıyor'ya pes doğrusu.

adam doğuştan yiyenbilirci hahahahahaha

COMPETUS' Alıntı:
Adnan abinin selamı var elek.kesildiğinden dolayı size yazamıyor.Fakat su kemik suyuna çok güldüm yaaaaa her şeyi yemek konusuna bağlıyor'ya pes doğrusu.

Öyle deme Murat kemik suyu çok faydalıdır, kırık ve çatlakların iyileşmesinde haklı bir yeri vardır ayrıca efor gerektiren sporlarda biz şampiyonalarda kamptta hazırlanırken sabah kahvaltının yanında birde ekstra kemik suyu çorbası içerdik tabii antremandan sonra 10km koşu ardından 15km kürek çekmek bayağı acıktırırdı. :'( :

Arkadaşımızdan duymuştum bunu. Ancak şimdi okuyorum konuyu....

Çok geçmiş olsun... Üzüldüm.... Acil şifalar dilerim...

Kamp v.s. her zaman olur..... Önemli olan sağlığınız. Lütfen dikkat!

Adnan abi... kamp iptal oldu ya, olsun, ben genede sizi bi ziyaret edeyim ;D