KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)
Merhabalar bu etkinliğe bende katılmak ve o duvara bende tırmanmak isterdim ama bu defa olmaz bir dahaki sefere inşallah. Bu arada Adnan abinin yemeklerini bende çok merak ettim..
şekerşey0606' Alıntı:
Işık Dağındaki kahvaltımızda senin elcaazlarınla yapıp sıcak sıcak bize içirdiğin tarhana çorbasınıda unutmadım canıımmm.İyiki varsınız arkadaşlaaarrrr,yoksa dağda,taşta ot çöp yiyicekmişim ;D ;DBuarada konuyu fazla dağıtmadan ve unutmadan sorıyim,otel vs detayları bellimi acaba??
Yedi yıldızlı otelimiz varken ne işimiz var arkadaşlar pansiyonlarda.Bırakın kendinizi doğanın kucağına.Eğer çadır sıkıntısı olan arkadaşımız varda yardımcı olmaya çalışırız.
Çadır herzaman tercihimdir tabiiki.Ateşbaşı muhabbetini kaçırmak istemem ama şuan için durumum şüpheli,gelicek olursam gezenbilir ruhuyla beni açıkta bırakmazsınız artık.Yada durun durun arkadaşlar vazgeçtim,aklıma daha parlak bi fikir geldi ben en iyisi Adnan Abiciğimin masasında sabahlıyim ;D ;D
şekerşey0606' Alıntı:
Çadır herzaman tercihimdir tabiiki.Ateşbaşı muhabbetini kaçırmak istemem ama şuan için durumum şüpheli,gelicek olursam gezenbilir ruhuyla beni açıkta bırakmazsınız artık.Yada durun durun arkadaşlar vazgeçtim,aklıma daha parlak bi fikir geldi ben en iyisi Adnan Abiciğimin masasında sabahlıyim ;D ;D
Selamlar dostlar.. Çok isterdim etkinliğinize katılmak fakat FIAP destekli bir fotoğraf yarışmasına hazırlanıyorum. Birdahaki etkinliğine motosikletimle çadırımla katılmak isterim.