KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)
yahu efe abi murat ertürk adnan abi baksanıza biz hiç birimiz listeye adımızı felan yazmamışız o kadar emin ve kesin ki bu grup katılımcı olarak ;D ;D hadi ben başlayayım madem
COMPETUS' Alıntı:
Yedi yıldızlı otelimiz varken ne işimiz var arkadaşlar pansiyonlarda.Bırakın kendinizi doğanın kucağına.Eğer çadır sıkıntısı olan arkadaşımız varda yardımcı olmaya çalışırız.
mrtvural' Alıntı:
Selamlar dostlar.. Çok isterdim etkinliğinize katılmak fakat FIAP destekli bir fotoğraf yarışmasına hazırlanıyorum. Birdahaki etkinliğine motosikletimle çadırımla katılmak isterim.
Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL
Murat bey günler çuvalamı girdi ihşallah başka sefere iyi günler yarışmada başarılar.
Merhabalar ;
Doga tutkunu abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım yazılarınızı okurken kocamm bir aile gibi hissetiim ve heycanlandım ben daha yeni üye oldum etkinliğe gelebilirsem inş. neler lazım dediğim gibi acemiyim ... inş. gelmeye calışırım.
Sevgi ve Saygılarımlar...
Osman ALKAN
ankarali_1984' Alıntı:
Merhabalar ;
Doga tutkunu abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım yazılarınızı okurken kocamm bir aile gibi hissetiim ve heycanlandım ben daha yeni üye oldum etkinliğe gelebilirsem inş. neler lazım dediğim gibi acemiyim ... inş. gelmeye calışırım.
Sevgi ve Saygılarımlar...
Osman ALKAN
Osman aramıza hoşgeldin. Gezenbilir'de tanıştığımız arkadaşlarımızla gerçekten bir aile gibi olduk.
Öte yandan etkinliğe katılmak için gereken şey karar vermek. Hastalık ve iş engeli olmadığı sürece karar verdiğim bir etkinliğe katılıyorum. Başka hiçbir konunun bunun önüne geçmesine izin vermiyorum. Benim için doğada geçirilen her saat yaşamdan kazanılan bir zaman. Sana da tavsiyem eğer doğa sporlarını çok seviyorsan bunun önüne başka birşeyin geçmesine izin verme.
Aramızda görmekten mutlu olacağız.
Selam ve Sevgilerimle
Efe