Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,361
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

erturk77' Alıntı:
şu programı gün gün saat saat netleştirsek yavaş yavaş Murat, Efe abi.......

30 Ekim
18h00 İstanbul'dan hareket
??h?? Ankara'dan hareket
??h?? Ereğli'den hareket
21h00 Bolu'da buluşma
22h00 Kartalkaya'ya varış ve kamp atma ve huzura erme

31 Ekim
07h00 Fotoğraf çekimi için kısa yürüyüş
08h00 Kahvaltı (toplu halde yapılır, katılım mecburidir)
10h00 Yürüyüş (6-8 km)
14h00 Kaya tırmanış eğitimi (tırmanmak istemeyenler seyredebilir)
19h00 Akşam yemeği (ateş başında toplu halde)

01 Kasım
07h30 Kahvaltı (toplu halde yapılır, katılım mecburidir)
09h30 Kartalkaya zirve yürüyüşü (artık kaç kilometreyse??)
14h00 Kaya tırmanış eğitimi
17h00 Faaliyet sonu

Bu program üzerinde düzeltme yapalım.

Etiketler

efe abi bence uyumak eylemi dışında herkesi birbirine zincirlerle bağlayalım izleyenler etkinliğe katılanlar kahvaltı akşam yemeği fotoğraf etkimliği trekking hiç kimse kaytaramasın herkesin katılma mecburiyeti olsun :D yapılacak tek düzeltme budur bence

bide şunu sorayım adnan abiyle geleceğime göre cuma günü beni boludan nerden allacaksınız ona göre iniş biniş yeri ayarlayayım

EKARAIS' Alıntı:
Osman aramıza hoşgeldin. Gezenbilir'de tanıştığımız arkadaşlarımızla gerçekten bir aile gibi olduk.
Öte yandan etkinliğe katılmak için gereken şey karar vermek. Hastalık ve iş engeli olmadığı sürece karar verdiğim bir etkinliğe katılıyorum. Başka hiçbir konunun bunun önüne geçmesine izin vermiyorum. Benim için doğada geçirilen her saat yaşamdan kazanılan bir zaman. Sana da tavsiyem eğer doğa sporlarını çok seviyorsan bunun önüne başka birşeyin geçmesine izin verme.
Aramızda görmekten mutlu olacağız.
Selam ve Sevgilerimle
Efe
evet efe abi dediğin gibi engel tanımaması gerikiyor ama bazen işler istediğin gibi olmuyor bir kaç gün içinde belli olur :smiley:))) iyice heyancanlandım bu tabi sadece doga olan sevgimden oldugu kadar sizin gibi değerli insanlarla tanışmak heyacanımı ikiye katlıyor görüşmek dileği ve ümidiyle hoşcakalın

osman aramıza hoşgeldin tekrardan bu etkinliği kaçırmazsan senni için iyi olur diye düşünüyorum çok tatlı eğlenceli iyi insanlar var bu etkinlikte onlar benim abim amcam gibiler :D aileyiz yani anlayacağın umarım sende katılırsın bu aileye

cidowsky' Alıntı:
efe abi bence uyumak eylemi dışında herkesi birbirine zincirlerle bağlayalım izleyenler etkinliğe katılanlar kahvaltı akşam yemeği fotoğraf etkimliği trekking hiç kimse kaytaramasın herkesin katılma mecburiyeti olsun :D yapılacak tek düzeltme budur bence

bide şunu sorayım adnan abiyle geleceğime göre cuma günü beni boludan nerden allacaksınız ona göre iniş biniş yeri ayarlayayım

Çiğden Bolu'ya geliş proğramını proğramdan 1 gün önce ayarlarız.Otobüs firmasıyla şimdi görüştüm.Ank'dan akşam saat 18:00'da Düzce Güven firması kalkıyor saat 20.00'da bolu terminalinde oluyor.Proğramdan 1 gün önce yerini ayırtırım.Bizde hizmet sınırsız biliyorsun.Burarda hem yazıp hem konuşurken yerin ayrıldı hayırlı osun.

murat sağolasın yaaa ben alayım bi ara o bileti kızılaya indiğimde sağol işte budur yaaa işte budur ;D

30.10.2009 saat 18:00 Düzce Güven Firması Koltuk No:8 Gişe No:46 Tel:0,312,2240181 İyi Yolculuklar.......

;D osman bey görüyorsunuz değilmi ailemizi nasılda yardım sever ve iyiler :D şimdi gidilmezde bu etkinliğe ne yapılır ;D

Adnan Abi uzun zaman önce verdiğin bir sözünü hatırladım...Foto arşivini karıştırırken, hatırlatıyım dedim. ;D ::smiley: :p :-*

ilikfte.jpg

evet evet bende bu fotonun ve verilen sözün şahidiyim ertürk adnan abi bak sözün var arkadaşalr aifyetle yiyecekler o içli köfteleri :D

Şöyle bir şeydi herhalde onların pişmişi vakit olursa yapmaya çalışırız.

İçli köfte 3.jpg

Ne yapalım Murat'ım başa gelen çekilir o zaman çinekop ve lüferlerden vazgeçersiniz illada ikiside olsun derseniz bakarız bir hal çaresine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR