Bor Power Kullanmalımıyım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,942

lionehart

Kamp II
Yer
yalova
merhabalar 2009 model 4000 km de o nıssan skystar bir aracım var bu araca bor power isimli katkı maddesini denemek istiyorum artısı eksisi nedir kullanan bilen varmı zararı olurmu yararı olurmu

Etiketler
Ynt: bor power kullanmalımıyım?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38936.msg391203#msg391203

sanırım burada bişiler vardı.
ben vitaram da kullanmıştım. bence kullanın. kısa ve net fikrim. nedenlerini zaten okumuş yada duymuşsunuzdur. performans farkını az da olsa hissettim.

usta kesinlikle tavsiye ediyorum ben doblo 1.9jtd denedim koydukdan sonra sanki araç105hp degil 120hp gibi oldu bayırda 1 vites artıyor motor sesini azaltıyor.tasarruf ettimi hesaplamadım ama bence kullan farkı göreceksin.ama çakma olanlardan degil gerçek bor power kullan

öncelikle ilk bilmen gereken araç 105 hp ise 105 hp dir onu koydun diye 125 hp olmalı ayrıca böyle ürünleri kullanmak için aracında yağ yakma gibi sorunlar olmalı

Ynt: Bor Power Kullanmalımıyım?

bakın ben size araç 130 125hp oldu demedim araç o begir gücü hissettirecek kadar atak ve bayırlarda ben 2 ile çıkıyorsam bu ürünü koydukdan sonra araç 3 le çıkıyor yani piston sürtünmesi azaldıgından araç illla güçleniyor ama her motorda aynı performansı verirmi bilmiyorum.Ama her araçlara koyulabilir yag degişiminde tabiyki daha iyi olur

Ben bu ürünü haber yapmıştım atv haberde iki tane de aldım benim disco 1 e 97 model 225 binde.. motora ikisini biaden koydum bir buçuk yıl sonra motor yaptık üfleme vardı.. ürün yüzünden oldu demiyorum ama motorun bitmesini engelleyemediğini söylemek istiyorum.. teoride çok mantıklı ama pratikte pek randıman alamadım ne yazık ki....
saygılar ve mutlu-bol çamurlu yıllar:smiley:

Ben 2007 model toyota yaris'e ve 1998 model toyota rav4'e koydum, ikisinde de bir zararını görmedim ama faydası var mı bilmem.

yağ değişim zamanı geldiğinde ben deneyeceğim daha vakit var. sırf öğrenmek için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR