Bu Araç Hakkında ki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zinciros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,223
Ynt: Bu Araç Hakkında ki Düşünceleriniz

Sn.Hakan yazdıklarım ın üstüne bunu yazmanız.yazdıklarımı doğruluyor.Meseleyi cüz i olarak ele alıp bütünü görmemek te, durulan yeri ve basamağı göstermektir.Siz her yazılana itibar edin nasıl olsa doğrunun kıymeti yok.Her yazılanın doğru olmadığını köy merasındaki zır zır beyler bile biliyor.

Etiketler

ne yapalım şimdi forum kapansın mı yada sıkılanlar dağılsın mı ben sizi anlayabildiğimi söyleyemem başka bir probleminiz falan mı vardır çok dertli gibisiniz

Size diyecek bir harfim bile yok.Lütfen ortalığı velveleye vermenin anlamı yok.Yolunuz ben uzak ve acık olsun.

sizi anlayamadım ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizinde yolunuz açık ömrünüz mutlu olsun

konu ve problem ne ben mi kaçırıyorum bişeyleri...sorun nedir?

Sn.arkadaşlar bir gariplik ile karşı karşıyayım.hani uzun bir yazı da yok.Topu topuna 1 buçuk safya yazı var.Arkadaşın biri bir sitedeki arac hakında yardım istiyor.Nİye? bu arac hakında bilgi, o ne demek?Bu arac ve türevlerini kullanan ,sahip veya ustası yada haişr neşir olmuş ,düzde ovada dağda,çamurda.kuruda vs.vs.şart ve zeminlerde.kullanıp hakından gelen, bir ehil kişi. veya kişiler den bilgi istiyor.Çünkü. Bu donanıma sahip olanlar daha doğru bigi ve tecrübe aktarabilirler.Doğrumu?eyrimi? Anlaşıldımı?Bunun dışında (laf ola torba dola) kabilinden d..... biri ve ya birileri cıkıp yalan yanlış,eksik bilgiler verse iyi olurmu? olur diyorsanız.o ayrı.Bence olmaz.Yanıltır zarar verir.Bilmem takip edeniniz varmı?Yine malum sitede bu arac ile aynı seride olan.kırmızı bir arac vardı.Artvinde satılıyordu.Yine buna benzer bilgi ve danışmalar,paylaşımlar istenmişti.Bu istekler doğrultusunda epey yorumlar acıklamalar geldi.Hatta ifşa edildi.İlgili arkadaşlar biribirlerini uyardılar hata şikayet ve yayın da kaldıma gibi bir sürü hareketlilik yalşandı.Sonuçta iyi bir paylaşım ve haberleşme sonucu .durum bertaraf edildi.(Takki unutulana kadar.yada kılık değiştirene kadar.böyle gidecek.)Şimdi böyle şeyler niye oldu.yanlış bilgi verildiği için oldu.Haliyle arac bir kac kez el değiştirdiği ,takla atmış olduğu.boyandığı,ortaya çıkmıştı.Ama satan bunları hiç belirtmiyordu.Anlayın işte.Bende.... Böyele birşey yaşanamsın diye( Her yazılana itibar etmemek gerek gibi kendi uslubumca birşeyler yazdım.)Kötümü ettim.Hani HEP,HİÇ,HER, Kelimelerine dikat edelim.Birden fazla arkadaş,üstüme geldi.Ben sizi tanımam etmem.sadece burada safiyane bir paylaşım ve dolaşım içindeyim.Hile hurda bilmem.Boğazım da kert yok.Gerektiği yerde olduğu gibi konuşan biriyim.Lafı dolaştırmam direk söylerim.Asla kırıcı olmam.Bunu böyle biliniz.bence yazdıklarımı sakin ve yayarak okursanız.daha iyi olur.Çok uzun ettim.umarım beni anladınız.Anlayamadıysanız.yapacak hiçbir şeyim yok takki benimle tanışana kadar.yeter daraldım.Selamlar,iyi paylaşımlar.Buralara takılıp asıl konudan uzaklaşmak hoş olmuyor.ama böyle şeylerde demekki gerekiyormuş.

Sn. Fregraf kusuruma bakmayın adınızı bilmiyorum, insanlar sizin şu cümlelerinize tepki koyuyorlar ( her yazılan a itibar etmemek gerek. malesef bazıları dünyayı küçük bir delikten izliyorlar ) ortada araçla ilgili bilgilendirme uyarma gibi bir cümle kursanız kimsenin size tepki koyması gibi bir durum olmazdı tartışılır ortada yanlış bir durum varsa doğru bir bilgiye ulaşılırdı,
Burada ilan için söylenilmiş bir cümle bu, ama oraya mesaj yazan tüm arkadaşlara akseden, ağzı olan konuşuyo, dünyaya at gözlüğü ile bakıyosunuz der gibi bir cümle bu, sonuçta bunu demek istemesenizde, ama yazdıklarınız insanların zihinlerinde bunu cağrıştırıyor lütfen yazdığımız cümleleri birazdaha dikkatlice secelim dediğiniz gibi buradaki her arkadaşla birebir görüşme imkanımız olmuyor ve kullanılan cümleler bu yüzden sorun olabiliyor

Evet mesele halloldu sanırım çay isteyen varmı yeni demlendi

hagurel' Alıntı:
Evet mesele halloldu sanırım çay isteyen varmı yeni demlendi
:D tavşan kanı isterim hakan bey zahmet olmaz ise tabii :smiley:
Herkese saygılarımla iyi günler, iyi akşamlar güzel bir hafta sonu dilerim :smiley:

freegraf' Alıntı:
Sn.arkadaşlar bir gariplik ile karşı karşıyayım.hani uzun bir yazı da yok.Topu topuna 1 buçuk safya yazı var.Arkadaşın biri bir sitedeki arac hakında yardım istiyor.Nİye? bu arac hakında bilgi, o ne demek?Bu arac ve türevlerini kullanan ,sahip veya ustası yada haişr neşir olmuş ,düzde ovada dağda,çamurda.kuruda vs.vs.şart ve zeminlerde.kullanıp hakından gelen, bir ehil kişi. veya kişiler den bilgi istiyor.Çünkü. Bu donanıma sahip olanlar daha doğru bigi ve tecrübe aktarabilirler.Doğrumu?eyrimi? Anlaşıldımı?Bunun dışında (laf ola torba dola) kabilinden d..... biri ve ya birileri cıkıp yalan yanlış,eksik bilgiler verse iyi olurmu? olur diyorsanız.o ayrı.Bence olmaz.Yanıltır zarar verir.Bilmem takip edeniniz varmı?Yine malum sitede bu arac ile aynı seride olan.kırmızı bir arac vardı.Artvinde satılıyordu.Yine buna benzer bilgi ve danışmalar,paylaşımlar istenmişti.Bu istekler doğrultusunda epey yorumlar acıklamalar geldi.Hatta ifşa edildi.İlgili arkadaşlar biribirlerini uyardılar hata şikayet ve yayın da kaldıma gibi bir sürü hareketlilik yalşandı.Sonuçta iyi bir paylaşım ve haberleşme sonucu .durum bertaraf edildi.(Takki unutulana kadar.yada kılık değiştirene kadar.böyle gidecek.)Şimdi böyle şeyler niye oldu.yanlış bilgi verildiği için oldu.Haliyle arac bir kac kez el değiştirdiği ,takla atmış olduğu.boyandığı,ortaya çıkmıştı.Ama satan bunları hiç belirtmiyordu.Anlayın işte.Bende.... Böyele birşey yaşanamsın diye( Her yazılana itibar etmemek gerek gibi kendi uslubumca birşeyler yazdım.)Kötümü ettim.Hani HEP,HİÇ,HER, Kelimelerine dikat edelim.Birden fazla arkadaş,üstüme geldi.Ben sizi tanımam etmem.sadece burada safiyane bir paylaşım ve dolaşım içindeyim.Hile hurda bilmem.Boğazım da kert yok.Gerektiği yerde olduğu gibi konuşan biriyim.Lafı dolaştırmam direk söylerim.Asla kırıcı olmam.Bunu böyle biliniz.bence yazdıklarımı sakin ve yayarak okursanız.daha iyi olur.Çok uzun ettim.umarım beni anladınız.Anlayamadıysanız.yapacak hiçbir şeyim yok takki benimle tanışana kadar.yeter daraldım.Selamlar,iyi paylaşımlar.Buralara takılıp asıl konudan uzaklaşmak hoş olmuyor.ama böyle şeylerde demekki gerekiyormuş.

iyi de sizin yazdılarınızdan sayfaya yazı yazan birilerine ithafen yazılmış gibi bir anlam çıktı...anladığım kadarıyla...daha açık yazsaydınız bir problem yoktu ...amaç aynı amaç...bir sorun yok aslında...

evet aynen öyle oldu ben de mesajlarıma baktım biyerde yanlış bişey mi yazdım acaba diye demekki herkez aynı şeyi anlamış
neyse boşverin artık bi yanlışlıktır olmuş arkadaşta açıklamasını yaptı zaten

Sn.Ahali cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı,teşekür ederim.Konu epey ve hallice anlaşılmıştır.Anladıysam ne olayım demeyin bi daha.Asıl konumuza dönelim.BU ARAC ALINIRMI ?Alınır..He Babo al.al da gör...............(.Konyayı) selamlar ve iyi paylaşımlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,930
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri