Bu Araç Hakkında ki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zinciros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,217

zinciros

benim 4X4 tercihim
Yer
ankara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-sahibinden-cok-acil-38168045/detay
Selam butun gezenbilir alemine,,
Malum sitedeki arac konusnda goruslerinizi almak isterim, arac 2.4 ve 4x4 ve aracin mekanik aksami ile kaporta aksami arasinda bence celiski var cunku; on camurluklar ve sinyal lambalari normal hilux 'in ile ayni .Arac 98 model 4x4 olmasina ragmen motor u 2.4..tuv muavneside mevcut mus ,,ve bunu yaninda arac sahibini aramama ragmen tatmin edici cevap ta veremediler,, DIKKATINIZl CEKMEK ISTEDIM
egerki arac sahibi de bu siteye uye ise kimseyide kirmak istemem!!
herkese saygilar

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında ki Düşünceleriniz

Aracın model bilgileri ve motoru hacmi doğru verilmiş, internette modelini ve motor hacmini yazdığımızda örnekleri dünyada var, sanırım önler bağımsız helezonlu sisteme gecmeden önce üretilmiş son sabit akslı ve makaslı hilux ve ülkemizde nadir bulunan bir araç, daha önce doğu karadeniz tarafında 98 modelde kırmızı renkte bir hilux daha satılıktı

Fiyat biraz daha aşağıya çekilebilirse ve aracın mekaniğinde, motorunda sorun ve kaportasında büyük bir darbe yoksa ( önden darbe, takla v.b. durumlar gibi ) uzun yıllar her şartta hizmet edicek bir araç, bütçem o fiyata yakın bir meblada olsa aracı görmek isterdim doğrusu

öncelikli olarak sahsi görüşüm fiyat cok...ve sanki arac kazalı gibi geldi bana yani arastırmak lazım epycene ;)
tabiki toyota efsanesi her zaman tek gecerim ama piyasa malum

pekiyi kimse on camurlukllari kimse karsilastirmiyormu?
resimleri eklemeye calistim ama beceremedim,, umut celikelin eski beyaz araci suan sari ,isterseniz karsilastirabilirsiniz..

her yazılan a itibar etmemek gerek.malesef bazıları dünyayı küçük bir delikten izliyorlar.Ama iş o kadar dar açıda kalmıyor.Artık bilgi ve kusurlar çabuk yayılıp paylaşılabiliniyor.Mutlaka bu konuları aramızda paylaşalım.iyi muhabetler.

zinciros' Alıntı:
pekiyi kimse on camurlukllari kimse karsilastirmiyormu?
resimleri eklemeye calistim ama beceremedim,, umut celikelin eski beyaz araci suan sari ,isterseniz karsilastirabilirsiniz..

98 modellerde kasa iki tip. bu ilk olandan yani (90-98) ve bir sonraki kasa (98-02)
sizin kafanızı karıştıran bu oldu sanırım

freegraf' Alıntı:
her yazılan a itibar etmemek gerek.malesef bazıları dünyayı küçük bir delikten izliyorlar.Ama iş o kadar dar açıda kalmıyor.Artık bilgi ve kusurlar çabuk yayılıp paylaşılabiliniyor.Mutlaka bu konuları aramızda paylaşalım.iyi muhabetler.
??? ::smiley:

valla kardes biz dünyayı kücük delikten izliyoruz (ne alaka anlamadım) o yüzden artık yorum yapamıycam daha bilgili arkadaslar var neme lazım ::smiley: ;D

fotograf eklemeye calisiyorum ama yapamadim,,,konuyla ilgilenen arkadaslara iki link teki araclara bakmalarini ricaederim,,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-fabrikadan-yeni-cikti-sicak-sicak-28899398/mega-foto/?photo=2
Bu arac olmasi gerek 4x4 toyata hilux
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-satlik-toyota-cift-kabin-43976160/detay
Buda 4x4 de cevrilmemis standart hilux tir
lutfen karsilastirin demek istedigimi!

aracın kabutu değişmiş gibi ayrıca kasa kısmında birsürü ezikler pek düzgün kullanılmamış sanırım aracına bu şekilde bakan biri diğer bakımlarınıda yaptıracağını zannetmem ama gidin yakından görün fotoğrafla bu kadar oluyor

freegraf' Alıntı:
Eğer verdiğimiz bilgide bir yanlışlık varsa düz gün bir şekilde anlatırsınız doğrusunu siz söylersiniz bizde yanlışımızı bilir belkide yeni bir şey öğreniriz, bu şekilde ortaya laf söyleyip kötü bir uslup ile kırıcı olmanın bir anlamı yok.

freegraf' Alıntı:

???

her yazılana itibar gerekmiyorsa hiç buraya konu açmaya gerek yok itibarsız yazıları sizin okuma zahmetine girmenizede gerek yok bu durumda forumada gerek yok ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri