Bu Araç Hakkında Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_dante Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,779

dr_dante

Yeni Üye
öncelikle siteyi takip etmeme ragmen msj yazan birisi degilim.itiraf etmeliyim ki sömürücüyüm ;D.
internette gezinirken bu araca rastladım.açıkçası çok hoşuma gitti fakat birde kullananların yyorumunu merak ediyorum.
forumdaki diger topikleri de okudum fakat kafam allak bullak oldu. birtane FL buldum.yorumları okuyunca vazgeçtim.
kısmet olurda böyle bir araç alırsam hem günlük kullanıcam biraz da hafif arazi şartları.ilk plandaki düşüncem beni yolda bırakmasın
sıkıntı arızası az olsun.(çünkü alırda problem çıkarsa evdekilerin dilinden kurtulamam)aracı aynı zamanda aile aracı olarak kullanıcaz
topu topu 3 kişiyiz.bagaj küçük de olsa bize yeterli.hani şöyle max 5 saattlik uzun yolda nasıldır.beni karda yollarda bırakmasın yeter
ilk planda.belki ilerde aracı modifiyede edebilirim...yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-orjinal-hardtoplu-96-vitara-turkiye-de-esi-yok-48437775/detay/

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında Yorumlarınız

kimse yardımcı olmayacak anlaşılan.....
yine de teşekkür ederim....

Sevgili Dr_dante.Linkteki ilanı inceledim.Araç gayet hoş ve bakımlı gibi duruyor.Ama anladığım ve ilgi duyduğum bir model değil.Ben daha çok GV 2,5 larla ilgileniyorum.Fakat araştırmalarım sonucunda vardığım bir sonuç;1,6 lar off road modifiyesine daha uygun.Parçalar daha ucuz ve daha çok ulaşılabiliyor benim ilgilendiğim modele göre.
Umutsuz olmayınız,mutlaka işi bilen tecrübeli bir arkadaşımız topic inize doyurucu bir cevap yazacaktır.
Umarım gönlünüzce olur.Saygılar.

Aramıza hoş geldiniz, keşke önce kendinizi tanıtma ile başlasaydınız. Hem bizde size nasıl hitap edeceğimizi bilirdik.
Gelelim araca; 3k ve eski model olmasına rağmen oldukça yüksek bir değer biçilmiş. İllaki o modellerden bakıyorum derseniz aynı paraya 5k bulabileceğinizi düşünüyorum. Özetle Vitara doğru yol ;) ama paranı denize atma ;D

yardımlarınız için teşekkür ederim.ben de konuyu açtıktan sonra farkettim dediginiz gibi ilk önce kendimi tanıtsam daha iyi olucak sanırım.böylece daha saglıklı
bilgi alabilirim... ::smiley:

eğer off road aracı istiyorsanız samurai alin ama gunluk aile aracı ara sıra off road yapcaksanız vitarayı tercih edin. vitarada samurai da arazida cok basarilii taktir ettim bir aractır vitara daha konforludur. 1.6 motoru var vitaranın cok fazla bisey yakmaz . sizi yarı yolda bırakmaz suziler :D modifiyeside cok kolaydir aracin ustune sis paketi alcaksnz oda 200 250 tl civari araci azck yukseltip birde biraz daha ii lastikler atarsanız çok güzel bi vitara cıkar :D bu arada parcaları modifiye parcaları ucuzdur temiz bi araba alırsanıza size masraf cıkarmaz. mesela az modifiye edilmiş bir vitara resmi paylasiyim. bu aracin ustunede sis taksaniz gercekten süper olur :D

2.jpg

Vitaralara off road donanımı çok yakışıyor ekteki araç sade olmasına rağmen görseli çok güzel performansıda inşallah tatmin edicidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR