Hurricane 4 silindir tork : 155 nm @ 2000 devir
Dogan SLX tork : 132 NM 2900 devir
Fark burada, dusuk devirde hatta daha da dusuklerde o performansi vermeyecektir bana kalirsa. Bir de ayni arazi sartlarinda toz camur vs. vs. pislik camur, sanmiyorum ki Hurricane kadar dayanikli olsun, sonucta 50 senedir cok az sorunla calisan motorlar.
Bir de o gunku teknoloji ile yapilmasi bence daha basit olmasi ve daha az sorun cikarmasi demek. Performans acisindan ise yuzlerce muhendisin kafa yordugu hesaplari, 50 sene sonra sirf olanaklar gelisti motorlar sanzumanlar ilerledi diye herhangi birisinin onu bunu takarak uydurarak daha iyi hesap yapacagina da inanmiyorum.
Ama burada esas karsi cikilan nokta; orjinal aracin performansinin iyi veya kotu olmasi degil . 50-60 sene boyunca butun araclar curuyup giderken, az sayida orjinal olarak kalabilmeyi basarabilmis araclarin, sirf keyfe keder uyarlamalar ile yitip gitmesi. Orjinalliginin kaybolmasi ve ortaya garip bir sey cikmasi.
Tamam ruhsat sahibi istedigini yapar arac sonucta onundur, ama birsuru insan dunyada sirf aracin orjinalligi gitmesin diye fellik fellik parca ararken, bizdeki canim araclarin girdigi sekiller yazik dedirtiyor bana.
Tabi kendi fikrim... Herkes yine istedigini yapsin
Fakat katilamayacagim tek nokta, insanlarin cok fevri tepki vermeleri soylenen sozden ziyade ne sekilde soylendigi onemli... Bu sonucta bir fikir paylasim sitesi. Kimseye gore mutlak dogru olamaz. Hickimse de bu dogrudur diye tutturmamali, bunu karsisindakinin kafasina carpmamali. Herkez kucagindakini doker begenen alir begenmeyen almaz. Elestri de sinirlari icinde yapilmali.
Benim cj3b orjinale yakin sayilir fotograf ekte.