<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bu da benim jeep im</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="TARB" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
TARB' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayın Buggy, benim görüşüm doğru her zaman doğrudur, doğru yolda atılacak her adım ne kadar eksik olursa olsun evladır. Herkesin her şeyi kendi zevkine ve isteğine göre şekillendirmesi genellemede dahi çok tehlikelidir ,bunun imkanlarla ve parayla ilgisi bence yoktur, indirgediğimizde JEEP korunması gereken (Bütün arazi araçları için aynı temennim geçerlidir) önemli bir konudur benim için. Hurdalıklarda elimde çok amaçlı bir çakıyla orjinal bir parça veya bir arma sökmek,bulmak için çok dolaşmışımdır ,katledilen araçlar bir kanun çerçevesinde yapılan uygulamalar olguğunu kanımca sizde bilmektesinizdir.. Değerli ustamızın ortaya çıkardığı sizin deyiminizle hevesini aldığı araca ne ad vereceğiniz bende merak uyandırmaktadır ,uslubum korumam altındadır..Sevgiler..<br />
<br />
Harun TÜYSÜZ
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bence bu gereksiz bir tartışmaya doğru gidiyor. Aracın ruhsatında benim adım yazdığı sürece, fizik ve trafik kurallarını gözardı etmeyerek konfora ve kullanım amacıma yönelik her türlü değişiklik yapma hakkına sahibim demektir. Araçları adlandırmak da benim görevim değil, trafik belgesinde ne yazıyorsa o'dur. Renkler ve zevkler tartışılmaz deyip kendi adıma bu konuya nokta koyuyorum.<br />
<br />
Emin Alpgiray</div>