Bu da Benim Nivam (reis28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,302

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28)

Hayırlı olsun... Biraz teknik özelliklerini anlatır mısın?...

aracımız 1998 model teknokta enjeksiyon sistemli motora sahip aracta yükseltme kiti var normalden 18cm daha yüksek üzerinde el yapımı ofsetli 16 jantlar lastiklerim ok 144 modifiye edilmiş ekzost sistemi vinç ön arka tampon modifiyesi güçlendirilmiş şase güçlendirilmiş süspansiyon şu anda motor modifiyesi için calışmalarım sürüyor kapak taşalama dereceli eksantrik gibi

Hayırlı olsun, keyifli offroadlar yapın

Reis bu gidişle el emeği göz nuru bir kilit de üretecek görünüyor.

Beklemedeyiz..

YEVGENI' Alıntı:
Reis bu gidişle el emeği göz nuru bir kilit de üretecek görünüyor.

Beklemedeyiz..

yavuz bey bu işin sonu oraya varacak herhalde en sonunda yapacam şu kilit işini öyle görünüyor

bu hafta nivanın ön ve arka tanponlarını nihayet bitire bildim ön tanpon içine vinçi yerleştirdim alt kaplamanın orta bölümüde tamam landı yakında fotolarınıda koyarım buraya şimdi kaplamanın ön trafı ve yan marşbiyel borularını yapacam daha sonrada dış rolbar ve üst bagaj sistemine calışmaya başlıycam bu işlemlerin hepsini kendim elimgi göz nuruyla her santimine arın teri dökerek yapıyorum onun için biraz uzun sürüyor geneldede bu işleri hafta sonları calışarak yapmak durumundayım hafta içi işlerimizi aksatmasındiye

NİVANIN ALT YAPISINDA YAPMIŞ OLDUGUM BİR KAC CALIŞMA HAKKINDA FOTOLAR

BURDA ÖN TARFI YÜKSELTME KULANILAN ROTİL ALT PARCANIN VE CAMURLUK İÇİ DAVLUMBAZ UYGULAMSI

BURDA ARKA DİF ALT BAGLANTI KOLARININ ALT KISIMLARINI TAKFİYELEDİK SERT ZEMİNDE EGİLMESİNDİYE

BU RESİMDE ARKA HELEZON YALARININ ALTINI 35MMPOLYAMİT TAKOZLA ARKA YAYLARIN ALTI BESLENDİ

ARKA AMARTİSÖRLER DAH UZUNVE GÜÇLÜ AMARTİSÖRLERLE DEGİŞTİRİLDİ

NİVANIN EKSOZ SİTEMİ ÖNDEN ARKAYA KADAR CİFT CIKIŞ VE DİREK BESLEMİ EKSOZ SİSTEMİYLE MODİFİYE EDİLDİ

YÜKSELEN NİVANIN CANTLARI DIŞA SETLİ EL YAPIMI JANTLARLA DEGİŞTİ DAHA STABİL OLMASI İÇİN

ŞİMDİKİ HALİ BU YAKINDA DİGER FOTOLARINIDA EKLİYCEM

Abi bu polyamitler 35 mm şimdi bana daha fazla gibi geldi yaa

hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel

polyamit takoz 35 mm fakat altında lastik bir takoz daha var oda 20mm toplamda 55mm

Gezenbilirdeki en güzel Lada diyebilirim. Emeğinize sağlık.