Bu da Benim Nivam (reis28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,340

reis28

Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yer
istanbul
Grnt006.jpg

Grnt005.jpg

DSC01715.jpg

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28)

aracımız 1998 model teknokta enjeksiyon sistemli motora sahip aracta yükseltme kiti var normalden 18cm daha yüksek üzerinde el yapımı ofsetli 16 jantlar lastiklerim ok 144 modifiye edilmiş ekzost sistemi vinç ön arka tampon modifiyesi güçlendirilmiş şase güçlendirilmiş süspansiyon şu anda motor modifiyesi için calışmalarım sürüyor kapak taşalama dereceli eksantrik gibi

Reis bu gidişle el emeği göz nuru bir kilit de üretecek görünüyor.

Beklemedeyiz..

YEVGENI' Alıntı:
Reis bu gidişle el emeği göz nuru bir kilit de üretecek görünüyor.

Beklemedeyiz..

yavuz bey bu işin sonu oraya varacak herhalde en sonunda yapacam şu kilit işini öyle görünüyor

bu hafta nivanın ön ve arka tanponlarını nihayet bitire bildim ön tanpon içine vinçi yerleştirdim alt kaplamanın orta bölümüde tamam landı yakında fotolarınıda koyarım buraya şimdi kaplamanın ön trafı ve yan marşbiyel borularını yapacam daha sonrada dış rolbar ve üst bagaj sistemine calışmaya başlıycam bu işlemlerin hepsini kendim elimgi göz nuruyla her santimine arın teri dökerek yapıyorum onun için biraz uzun sürüyor geneldede bu işleri hafta sonları calışarak yapmak durumundayım hafta içi işlerimizi aksatmasındiye

NİVANIN ALT YAPISINDA YAPMIŞ OLDUGUM BİR KAC CALIŞMA HAKKINDA FOTOLAR

BURDA ÖN TARFI YÜKSELTME KULANILAN ROTİL ALT PARCANIN VE CAMURLUK İÇİ DAVLUMBAZ UYGULAMSI

DSC01700.jpg

BURDA ARKA DİF ALT BAGLANTI KOLARININ ALT KISIMLARINI TAKFİYELEDİK SERT ZEMİNDE EGİLMESİNDİYE

DSC01705.jpg

BU RESİMDE ARKA HELEZON YALARININ ALTINI 35MMPOLYAMİT TAKOZLA ARKA YAYLARIN ALTI BESLENDİ

DSC01696-1.jpg

ARKA AMARTİSÖRLER DAH UZUNVE GÜÇLÜ AMARTİSÖRLERLE DEGİŞTİRİLDİ

DSC01695-1.jpg

NİVANIN EKSOZ SİTEMİ ÖNDEN ARKAYA KADAR CİFT CIKIŞ VE DİREK BESLEMİ EKSOZ SİSTEMİYLE MODİFİYE EDİLDİ

DSC01716.jpg

YÜKSELEN NİVANIN CANTLARI DIŞA SETLİ EL YAPIMI JANTLARLA DEGİŞTİ DAHA STABİL OLMASI İÇİN

Grnt004.jpg

ŞİMDİKİ HALİ BU YAKINDA DİGER FOTOLARINIDA EKLİYCEM

Grnt005.jpg

polyamit takoz 35 mm fakat altında lastik bir takoz daha var oda 20mm toplamda 55mm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR