Bu Fiyata Daha İyisi Yok Orginal İngiliz 87 Defender 14.750 Tl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jamboree66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,847

jamboree66

Ana Kamp
Yer
İzmir Karşıyaka
Uzun Senelerdir Süren Doğa ve Off Merakımdan 2 Tane Emsallerinin En İyilerinden Araç Sahibi Oldum..Şimdi Bu İki Aracımı Satıp Modeli Daha Yüksek Bir Araç Almak İstiorum..Araçlardan bir tanesi 87 Model LR Defender Diğeri 80 Model Cj8 dir . Çok Makül Fiyatlar İstediğime İnanıyorum..Her İki Aracıda Alıp Satmak İçin Değil,Binmek İçin Topladım Bu Yüzden Bana Göre Kusursuzdurlar İrtibat 0 532 215 78 71

land.jpg

land01.jpg

ugur-2.jpg

land 2.jpg

ugur-3.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Fiyata Daha İyisi Yok Orginal İngiliz 87 Defender 14.750 Tl

Merhaba,

Biraz araca standart dışı yaptığınız işlemler varsa bahsedermisiniz nasıl ve aracın standart özellikleri neler, ne parçalarla topladınız? ve araç nerede

teşekkürler

Ynt: Bu Fiyata Daha İyisi Yok Orginal İngiliz 87 Defender 14.750 Tl

Araç boyası komple kazınmış peroksit astar atılmışdır boyası akzo marka özel mat boyadır. taban komple,çamurluk üstleri,kapı altları alimünyum kaplanmıştır. bu işlem 2 sene öncesi 1200 tl ye malolmuştur. kapı içleri teknelerde kullanılan zehirli astarla boyanmış. çürüme engellenmiştir. Yazın üstü açılabilir hale getirilmiştir. Tavan etrafı sık orman geçişlerinde etkilenmesin diye kalın boruone ile çevrilmiştir. Bridgeston MT lastikler takılmıştır Motor ,alt takım, Elektrik tesisatı komple bakımdan geçirilmiştir, Debriyaj balatası,baskı disk yeni dğiştirilmiştir. Farlar bobinlerle güçlendirilmiş görüş artırılmıştır..Bunlar şu an aklıma gelenler..Araç toplayan arkadaşlar bunun ne uzun bir süreç olduğunu bilirler..bende 4,5 ay aracın başında durarak bu hale getirdim..İstediğim düşük fiyat yanlış anlaşılmasın...aracın hiç bir eksiği yok Araç şu an Aydında

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR