Bu Toyota Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan becasse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,420

becasse

Kamp I
Yer
Sakarya
Herkese merhabalar,
Aylardır karar veremiyorum.Hangisi diye,almışken içime sinmesi gerekiyor.VX80 mi,VX 100 mü.Linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Kıyaslama için ise tecrübeli gördüğüm Kürşad bey,sizin fikirleriniz benim için kriter olacaktır.Saygılar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx80-31288235/detay?source=promotion_chva

Etiketler
Ynt: Bu Toyota Hakkında Bilgi

merhabalar...bu arac için daha önce bende hevesliydim ama sitede felice mesut abimizden ögrenmiş olduk ki aracın km si düsürülmüş bi kac kez hemde ayrıca yag kacırıyomus kısacası benim içime sinmedi, bu arac halbuki bu arac cok güzel ama işte asıl olan dıs görünüş deegil sonucda...tahmini km side 350bin civarında ayrıca ??? :-\ saygılar....

aslanaybars' Alıntı:
merhabalar...bu arac için daha önce bende hevesliydim ama sitede felice mesut abimizden ögrenmiş olduk ki aracın km si düsürülmüş bi kac kez hemde ayrıca yag kacırıyomus kısacası benim içime sinmedi, bu arac halbuki bu arac cok güzel ama işte asıl olan dıs görünüş deegil sonucda...tahmini km side 350bin civarında ayrıca ??? :-\ saygılar....

Sanıyorum isminiz Aybars.Teşekkür ederim,verdiğiniz bilgi için.Haklı olarak sizin gibi benimde fikrim değişti.Saygılar,

Mesut abinin yorumundan ziyade hepimizin bildigi bir gerçek. Mesut abi açik yureklilikle yazmiş sadece

Bence galeriye km olayinin toyota camiasi tarafindan bilindigi belirtilip pazarlik aşamasinda one geçilebilir.
Arabanin trabzondaki sahibi araca ciddi masraflar etmiş.
Bir bakmakda fayda var.
Yag kaçaginin yeri onemli o kadar takmamak lazim.
Neticede her halikarda elden geçeçek.
Uygun fiyata forumda kalsin isterim.

Selamlar, öncelikle ben daha gevezeyim ama benden kat kat bu araçlar konusunda bilgili abilerimiz var, onlar daha iyi yorumlar yapabilirler. Bu araç hakkında dıştan çok temiz, ama km si düşürülmüş diye duyduk. Ama açıkcası benim aracımda 250 000 km lerde daha ne yağ eksiltiyor, ne su eksiltiyor, ne duman atıyor. Motor eğer iyi bakılmışsa km sini çok dert etmeyebilirsiniz. Tabiki ama bu durum pazarlık etme oranınızı arttırmalı. Araç dıştan fotograflara bakarak piyasadaki çok araçdan temiz duruyor. Difransiyel kilitleri çalışıyormu onada bakmak lazım.

Açıkcası ben bu araçlara artık duygusal bakıyorum, ve normal araç fiyatlandırmasını uygun görmüyorum. Daha dün en az 100 araba alıp kullanıp satmış bir otomobilci arkadaşımlaydım, onunda vx80 i vardı sattı. istediği aracı alıp binicekde durumu var. Deidiki: abartmıyorum bu bindiğin araç dünyanın en iyi aracı, ben daha iyisini daha sağlamını bilmiyorum. Tekrar alıcam dedi. Bu hiçbir menfaat olmayan bir arkadaş sohbetinde geçen bir söz.

Eğer bir vx80 sevdalısı iseniz, alıp ömür boyu kullanırım çocuklarıma bırakırım diye düşünüyorsanız, içinize sinen az masrafı olan bulduğunuzu 3 e 5 e bakmadan alın derim. Çünkü bu arabalara yapılan her masrafı hakediyorlar. Ben gerekirse motorda yaptırırım şanzumanda ve binmeye devam ederim, maddi gücüm yettiği sürece. Çünkü ne eskilerde ne yenilerde arazi araçları içerisinde bu araçların rakibi yada dengi yok.

Temiz bir vx80 için bence şu piyasada 33-35 arası bir rakam verilebilir. insanlar eskiden bu arabalar 25-27 ye satiliyordu bu kadar etmez diyorlar ama , o eskidendi, o zaman bu araçların vergileri daha yüksekdi, LPG daha kimsenin emin olmadığı bir konuydu. Şimdi vergileri makul seviyeye düştü, LPg ile sorunsuz ve dizellerden bile az yakarak kullanılabiliyor dolayısı ile bu araçların değerlenmesi ve alanın satmaması durumu çok normal. FJ 40 ların hala 25 000 ettiği, BJ60 ların hala 20-25 000 ettiği bir toyota markasından bahsediyoruz, vx80 gibi bir efsane aradan 10 yıl geçse bile ne kadar değer kaybedebilirki.

Kürşad bey,kararımı perçinleyen açıklamanız için teşekkür ediyorum.VX 100 yerine VX 80 aramaya karar verdim.Bulacağım araçlar hakkında da fikirlerinize ihtiyaç duyacağım.Saygılar,

Tempus' Alıntı:
. Deidiki: abartmıyorum bu bindiğin araç dünyanın en iyi aracı, ben daha iyisini daha sağlamını bilmiyorum. Tekrar alıcam dedi. Bu hiçbir menfaat olmayan bir arkadaş sohbetinde geçen bir söz.

Eğer bir vx80 sevdalısı iseniz, alıp ömür boyu kullanırım çocuklarıma bırakırım diye düşünüyorsanız, içinize sinen az masrafı olan bulduğunuzu 3 e 5 e bakmadan alın derim. Çünkü bu arabalara yapılan her masrafı hakediyorlar.
bu yoruma ne denilirki arkadasınızına saygılarımı sevgilerimi iletirseniz kürsat abi beni mutlu edersiniz ;)

arac gercekten guzel gorunuyor,ancak onumuzdekı ıkı sene ıcınde 6000 tl vergı ınsanı üzer gıbı gelıyor, arac kafadan 42 bın tl ye malolacak, keske 95 model olsaymıs,

birde buna kalıtelı bır lpg kıtı 44 bın oldu,ofroad ekıpmanlarına gırılecekse 50 bıne yol alır bu arac, bugunde sayısal a hız verecegım, keşke memlekette cok fazla olsa bu araclardan wx 80 sevdalılarıda beklemeden sevgılılerıne kavuşsa dıledıklerı gıbı gonul eglendırseler :smiley: benım gıbı alamayan dostlarım uzulmesınler yurt dısından getırmek ıcın her yolu arastırıyorum.

Tempus' Alıntı:
Açıkcası ben bu araçlara artık duygusal bakıyorum, ve normal araç fiyatlandırmasını uygun görmüyorum. Daha dün en az 100 araba alıp kullanıp satmış bir otomobilci arkadaşımlaydım, onunda vx80 i vardı sattı. istediği aracı alıp binicekde durumu var. Deidiki: abartmıyorum bu bindiğin araç dünyanın en iyi aracı, ben daha iyisini daha sağlamını bilmiyorum. Tekrar alıcam dedi. Bu hiçbir menfaat olmayan bir arkadaş sohbetinde geçen bir söz.

Eğer bir vx80 sevdalısı iseniz, alıp ömür boyu kullanırım çocuklarıma bırakırım diye düşünüyorsanız, içinize sinen az masrafı olan bulduğunuzu 3 e 5 e bakmadan alın derim. Çünkü bu arabalara yapılan her masrafı hakediyorlar. Ben gerekirse motorda yaptırırım şanzumanda ve binmeye devam ederim, maddi gücüm yettiği sürece. Çünkü ne eskilerde ne yenilerde arazi araçları içerisinde bu araçların rakibi yada dengi yok.

Çok güzel bir yorum, bir katkı da bulunursam, gerçek binici bu araçları kolay kolay satmaz...Ancak daha iyi özellikleri olanı bulursa, önce alır,
sonra satar... ;D

Arkadaşların dedikleri gibi masraf expertizi ile kabaca cebinizden çıkacak para belli olur, devamı keyfe keder şeyler olacaktır ki aracınızı seveceğiniz için bunlar size hiç koymaz.

RedlinE' Alıntı:
Beyler 94 turbo dizeller var neden bakmiyorsunuz?

Nerde var abi???

Selamlar...

bekko' Alıntı:
arac gercekten guzel gorunuyor,ancak onumuzdekı ıkı sene ıcınde 6000 tl vergı ınsanı üzer gıbı gelıyor, arac kafadan 42 bın tl ye malolacak, keske 95 model olsaymıs,

Benim aracım 97 vergisi 2000 TL yıllık. normalde 2800 ama kasko indirimi mevzusundan 2000 e düşüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-97-mod-vx-80/detay

Araç sahibi servis bakımlı dedi.Toyotadan bakım raporu istedim,fiyat içinde 34.000 dedi.Bir Trabzon yapacağım galiba ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR