BUDA BENİM jeepİM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosali53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,678

fosali53

Ana Kamp
Yer
rize
UZUN ZAMANDIR GEZENBİLİR TAKİPÇİSİYİM SİTEMİZE UYGUN ARACI TEMİN ETTİM VE ARTIK DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE BURDAYIM.
ARACIM SADE BİR ARAÇDI 1 AYDIR BENDE ADIM ADIM OFFROAD A HAZIRLIYORUM..
HERKESE SELAM OLSUN

IMG_0611.jpg

Etiketler

Ynt: BUDA BENİM jeepİM

Allah hayırlı uğurlu etsin...
makine çok temize benziyor.. eğer sıkıntısı yoksa, bırakın böyle kalsın derim. asfaltta veya arazide con con gezin.
hafif offroad yapacaksanız sorun yok, ama ağır offroada cherokee gelmez haberiniz ola !!!

YÜRÜYEN AKSAMINI KOMPLE ELDEN GEÇTİ RADYOTOR-MOTOR-ÖN TAKIM-ŞANZIMAN VS.DIŞINADA KEPİMİZİ,SİSİMİZİ,LASTİĞİMİZİ FARLARIMIZI YENİLEDİK.ŞİMDİ SIRADA ÜST SEPET,SNORKEL,VİNÇLİ TAMPON VE YÜKSELTME DÜŞÜNÜYORUM..

GEZENBİLİR STIKIRLARINI BİZ KENDİMİZMİ YAPTIRIYORUZ YOKSA GÖNDERİYORLARMI?BİLEN VARMI ACABA

hayırlı olsun guzel araç yapacaklarınızdan sonrakı halını merakla beklıyoruz..

evet arkadaşlar aşama aşama aracımı başlıyorum şnorkel,dodikler geldi.jant ve lastikler değişiyor.offroad jant ve 31.10,5.15 lastik salı gunu geliyor.25 gun içinde 4'' yükseltme kiti geliyor.bu arada sepetimizde yapılıyor.pazartesi aracımı ustama teslim edip hazırlıklara başlıycaz..resimleri sizinle paylaşıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri