Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UZUN ZAMANDIR GEZENBİLİR TAKİPÇİSİYİM SİTEMİZE UYGUN ARACI TEMİN ETTİM VE ARTIK DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE BURDAYIM.
ARACIM SADE BİR ARAÇDI 1 AYDIR BENDE ADIM ADIM OFFROAD A HAZIRLIYORUM..
HERKESE SELAM OLSUN
Allah hayırlı uğurlu etsin...
makine çok temize benziyor.. eğer sıkıntısı yoksa, bırakın böyle kalsın derim. asfaltta veya arazide con con gezin.
hafif offroad yapacaksanız sorun yok, ama ağır offroada cherokee gelmez haberiniz ola !!!
evet arkadaşlar aşama aşama aracımı başlıyorum şnorkel,dodikler geldi.jant ve lastikler değişiyor.offroad jant ve 31.10,5.15 lastik salı gunu geliyor.25 gun içinde 4'' yükseltme kiti geliyor.bu arada sepetimizde yapılıyor.pazartesi aracımı ustama teslim edip hazırlıklara başlıycaz..resimleri sizinle paylaşıcam.