<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
jeep' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben arka koltuğu iptal edip ince profil sactan bir sandık yaptırmayı düşünüyorum.Taban sacına sabitlenmiş şekilde. İçerisinde bölmeler olan. Gerekirse alt kısmına sac yapmayıp cj nin sacını kullanacağım. Üzerine de uyduruk bir minder atıp oturmak isteyen olursa imkan sağlayacağım. Sabit olmayan sandık türü eşyalar zamanla kopuyor. Üstelik içerisinde bölmeler olmazsa eşyalar ine biribirine karışıyor. Mesela bir LR çektiniz halatını çamur oldu. Gezi dönüşünde o çamur bütün aracın içerine bulaşıyor. Halata ayrı bölme, anahtar takımlarına ayrı bölme, yedek şaft fren hortumu vs parçalara ayrı bölme. Kapağın içine basit bir ışık, altına su gideri tamamdır.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Evet Göktuğ haklısın, CJ leri araziden toplaya toplaya benim bagajda sürekli batıyor, hele birde kopan dağılan parçalarınından yağ akmıyormu deli oluyorum, hele birde motor takozları falan kopup yağ filtresini deliyor ... ;D ;D ;D ;D <br />
<br />
Neyse konumuza dönelim, sandığın içine bir tabaka alüminyum alırsın birde perçin pensesi ı istediğin kadar bölme yaparsın, içindeki sert parçalar oraya buraya çarpıp boyayı çizeceği için demir saç uygun malzeme deği , çeta alüminyumu hem saçtan dayanıklı hemde boya paslanma gibi dertleri yok. Kendin yapacaksan Onu kullanmanı tavsiye ederim.<br />
<br />
Selamlar</div>