KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
korkacak bişey değil yan sanayi 30 tl komple, orjinal 60-80 TL ,sadece cam daha ucuz, altı üstü sinyal lambası orjinali olsa ne olur yan sanayisi olsa ne olur. Farları hiç bilmiyorum ama pahalı birşey olduğunu sanmıyorum.
korkacak bişey değil yan sanayi 30 tl komple, orjinal 60-80 TL ,sadece cam daha ucuz, altı üstü sinyal lambası orjinali olsa ne olur yan sanayisi olsa ne olur. Farları hiç bilmiyorum ama pahalı birşey olduğunu sanmıyorum.
Ben kafama koydum arkadaşlar, koşullarımı ayarlayıp, Grand' ı okutup, Disco I alacağım.
Ama Disco' yu Grand Cherokee' yi kullandığım şartlarda kullanmam zor, şehirdir, ailedir felan... Dolayısı ile sıradan bi ikinci araç şart.... Onu alacak koşulları dört gözle bekliyorum
yok yavuz abi orjinal aramıyorum parçalar çok ucuz denildi ona dedim
ben sivasta ne bulursam alyorum orjinal yan sanayi BMC
fordunki aynısı diyorlar alıyorum
frenlerde anadolun ki aynısı dediler onu aldım
kuş hemde nasıl kuş benim araba değil sanki bagaj sisler baya değiştiriyormuş benim kıratı valla.
az önce indim emniyet kemerinin kilidini değiştirdim oda tamam yarın farlara bi ayar çektirip frenleri sıktırdımmı tamamdır hazırız muayeneye )