Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,446

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Kış bakımına (150 000 km) girdik

yağ ve yağ filtresi
triger kayışı ve gergisi (aslında teorik olarak 10 000 km si vardı ama eski kayışın tam değişim km sini bilmediğimden değiştirmiş oldum)
antifiriz
hava filtresi
ön fren balataları
benzin filtresi
z rotlar değişti

kışın zorlanmaya hazır hale geldi

ben de bakım yerine arabayı komple değiştiriym dedim, daha ucuza gelir :smiley:
dün itibariyle 5.2 zj sahibiyim.

Hasan'cım teşekkürler. sağolasın. Ankaradan aldık birtane yardımın için tekrar teşekkürler.

ankaranın arabaları bayagı guzel galıba hasncım ;D ;D ;D
Hayırlı uğurlu olsun levent abi...Güle güle bin... ;)

yasarergun' Alıntı:
Bakım mastafı o kadar fazlamıydı ki ?
:smiley:

yok be abi. 198 boy var bende sölemesi ayıptır. (hani olan var olmayan bar) 3 kapı vitara bana binmiş gibi oluyordu. 5.2 nin yakıtı vs si korkuturdu beni. xj alayım dedim. o da olmadı. adamlar 91 modeline 15-20 arası istiyor. gittim bu ufaklığı aldım. eşşeğin yiğit olsun da çekmezse çekmesin :smiley:

up8453' Alıntı:
ankaranın arabaları bayagı guzel galıba hasncım ;D ;D ;D
Hayırlı uğurlu olsun levent abi...Güle güle bin... ;)

eyvallah baba...

997799' Alıntı:
yok be abi. 198 boy var bende sölemesi ayıptır. (hani olan var olmayan bar) 3 kapı vitara bana binmiş gibi oluyordu. 5.2 nin yakıtı vs si korkuturdu beni. xj alayım dedim. o da olmadı. adamlar 91 modeline 15-20 arası istiyor. gittim bu ufaklığı aldım. eşşeğin yiğit olsun da çekmezse çekmesin :smiley:

İki hafta önce hafta sonu Çorumdaydım ama inan evden ayrılıp çarşıya tek çıkışım sabah ayrılmadan önce hayvalıdan leblebi almak içindi. Umarım daha geniş bir zamanda geldiğimde görüşürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR