KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yağ ve yağ filtresi
triger kayışı ve gergisi (aslında teorik olarak 10 000 km si vardı ama eski kayışın tam değişim km sini bilmediğimden değiştirmiş oldum)
antifiriz
hava filtresi
ön fren balataları
benzin filtresi
z rotlar değişti
yok be abi. 198 boy var bende sölemesi ayıptır. (hani olan var olmayan bar) 3 kapı vitara bana binmiş gibi oluyordu. 5.2 nin yakıtı vs si korkuturdu beni. xj alayım dedim. o da olmadı. adamlar 91 modeline 15-20 arası istiyor. gittim bu ufaklığı aldım. eşşeğin yiğit olsun da çekmezse çekmesin
up8453' Alıntı:
ankaranın arabaları bayagı guzel galıba hasncım ;D ;D ;D
Hayırlı uğurlu olsun levent abi...Güle güle bin...
yok be abi. 198 boy var bende sölemesi ayıptır. (hani olan var olmayan bar) 3 kapı vitara bana binmiş gibi oluyordu. 5.2 nin yakıtı vs si korkuturdu beni. xj alayım dedim. o da olmadı. adamlar 91 modeline 15-20 arası istiyor. gittim bu ufaklığı aldım. eşşeğin yiğit olsun da çekmezse çekmesin
İki hafta önce hafta sonu Çorumdaydım ama inan evden ayrılıp çarşıya tek çıkışım sabah ayrılmadan önce hayvalıdan leblebi almak içindi. Umarım daha geniş bir zamanda geldiğimde görüşürüz.