ben aldığımdan beri iki defa antalyaya geldim KIRAT la ne gelişde nede gidişde bir problem olmadı işler yoğun olmazsa ellem edip gullem edip gelip hesabınızı keseceğimde işlerden dolayı çıkamıyorum :'( yoksa inanın sizden çok gelmeyi istiyorum
Anaaam Tarık sen de hidrolik direksiyon yokmuydu?? Ne hikmetse benim 87 model Al-At TYT LC'ye hidrolik direksiyon koymuşlar, hem de yükseklik ayarlı ;D ;D ;D Yanlışlık olmuş sanırım ;D ;D Klimayı ne zaman takıyorsun, gerçi Iğdır da gerek de olmaz ama...
Anaaam Tarık sen de hidrolik direksiyon yokmuydu?? Ne hikmetse benim 87 model Al-At TYT LC'ye hidrolik direksiyon koymuşlar, hem de yükseklik ayarlı ;D ;D ;D Yanlışlık olmuş sanırım ;D ;D Klimayı ne zaman takıyorsun, gerçi Iğdır da gerek de olmaz ama...
valla biz teknolojiyi test edildikten emin olunduktan sonra uyguluyoruz sizin arabalar test makinesi bizim için klima projesine daha var. sırada jant ve motor projelerim var klima içinde ön hazırlıkları yaptım şu minbüslerin üzerindeki klimalardan yapacağım siz beni izlemeye devam edin daha neler olacak neler kanat takıp jet yapacam pervane takıp helikopter edeceğim DEFENDERİMİ
Tarık olmaz kardeşim o klimalar zaten 3 bin lira, alırsın lendovır orcinal klimasını zaten. Ön cama ,yan cama üflemeyen klima ne işe yarar, 1 numara enseme, iki numara enseme, üç numara enseme, pert eder adamı mazallah.