Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 460,387
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Lastikler, aracı güzel göstermek için yapılmaz.
Lastikler,aracın güvenli bir şekilde seyr etmesi için yapılır.

Etiketler

Dün balataları değiştirirken dikkatli bir şekilde inceledim bu cj nin el freni neden böyle diye. Teknik olarak bir yanlışlık bulamadım. Ama çamursal nedenler bence ön planda. Arka kampanaların içi bütün çamur doluydu. Arka tablanın üzerinde 3-4 tane ufak delik var, oradan içeriye sulu çamur giriyor suyu alttan gidip çamuru kalıyor. Sonra balata tutmuyor. Her çamurdan sonra lastiği söküp temizlesek fena olmayacak. Gerçi şimdi o deliklerin kapattık ama yine girecek yer var..

arkaya diskler koyarsa öyle sorun yok. ama dikkat, kaliperler el frenli olsun!

Alfonse' Alıntı:
Niye, Polat Alemdar, Memati, Abdül....... Irağa, siyak takım elbise, açık renk gömlek ve X5' le otel basmaya gitti ya.... ;D

Lütfen ! aynı sahneden sözediyorsak eğer otele efendi gibi görüşmeye gittiler ama operasyona çıkarken siyah t shirt,postal (MT ;D ) ve kargo pantolon giydiler

tavsiyeler için teşekkür ederim

bugun amortisörler takıldı
camurluk kesimi yapıldı
vinç ve tampon takıldı

yazamadım ama biönceki günde
rol kolları değişti
karter koruma ve diff guard lar takıldı

bütün liste tamamdır bi tel snorklei bekliyorum
yarın ölene kadar elime geçerse akşama eğlence var
herşey biterse bi kemerburgaz yapılır bence

herkese selamlar

hayırlı olsun
yapım aşamalarını garaj bölümünde ayrıntılı olarak bekliyoruz

resimleri çekiorum
herşeyi ayrıntılı paylaşıcam
teşekkür ederim

Hakkıcım takip ediyorumda yazmamıştım kolay gelsin,epey ilerlemişsin kısa zamanda..

4 L' Alıntı:
Lütfen ! aynı sahneden sözediyorsak eğer otele efendi gibi görüşmeye gittiler ama operasyona çıkarken siyah t shirt,postal (MT ;D ) ve kargo pantolon giydiler

teşekkürler engin abi
herşey bitsin garajda resimlerle paylaşıcam
saygılar

hayvanımı uzun zamandır calıstırmıyordum bastım marsa tık yok takviye ettik akusunu calıstı hemen.birazcık gezdim oturdum yanına sesini dinledim sonrada yerine koydum.

kaputtaki "LAND ROVER" yazısını, ön ızgaradaki logo ve buji kablo takımının siparişini verdim

altug onaran' Alıntı:
kaputtaki "LAND ROVER" yazısını, ön ızgaradaki logo ve buji kablo takımının siparişini verdim
hayırlı olsun altuğ bey

bu gün itibarıyla tüm bileşenlerini ayırdıgım samurayinin makascıdan yenilenmiş vegüclendirilmiş makaslarını aldım yavaş yavaş parcalar bir araya geliyor daha cooooook iş var cok :-\ :-\ :-\

reis28' Alıntı:
bu gün itibarıyla tüm bileşenlerini ayırdıgım samurayinin makascıdan yenilenmiş vegüclendirilmiş makaslarını aldım yavaş yavaş parcalar bir araya geliyor daha cooooook iş var cok :-\ :-\ :-\

kolay gelsin

Aracı kanala alıp altını iyice yıkadım sonra motor temizliği ve detaylı iç temizliğini yaptım.Şimdi sakin sakin evin önünde oturuyor