<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 142616" data-quote="myguldo" data-source="post: 1458466"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1458466"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1458466">myguldo' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<blockquote data-attributes="member: 142616" data-quote="myguldo" data-source="post: 1458466"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1458466"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1458466">myguldo' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İyi günler<br />
Önümüzdeki ay ortası Romanya üzerinden Polonya'ya gideceğim. Yunanistan üzerinden Bıulgaristan' girmek ve Slivengrad- Dimitrovgrd ve Veliko Tanrnovo yoluyla Rusçuk kapısına gitmeyi planladım.. Gidişi çabuk - hızlı yapmam gerekiyor. Balçık-Burgas-Varna-Nessebar gibi asıl gezilesi bölgeleri dönüşe bıraktım.<br />
Acaba bilginiz varsa bu planladığım gidiş yolu makul ve uygun olup olmadığı hakkında görüşünüzü belirtebilir misiniz?<br />
<br />
Y9l durumu , ulaşılabilirlik, güvenlik gibi durumlar açısından . Ayrıca bir gece konaklamamız da gerekiyor. Ben Veliko Tanronovo'yu düşünüyorum, sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir nokta var mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
İyi günler<br />
Önümüzdeki ay ortası Romanya üzerinden Polonya'ya gideceğim. Yunanistan üzerinden Bıulgaristan' girmek ve Slivengrad- Dimitrovgrd ve Veliko Tanrnovo yoluyla Rusçuk kapısına gitmeyi planladım.. Gidişi çabuk - hızlı yapmam gerekiyor. Balçık-Burgas-Varna-Nessebar gibi asıl gezilesi bölgeleri dönüşe bıraktım.<br />
Acaba bilginiz varsa bu planladığım gidiş yolu makul ve uygun olup olmadığı hakkında görüşünüzü belirtebilir misiniz?<br />
<br />
Y9l durumu , ulaşılabilirlik, güvenlik gibi durumlar açısından . Ayrıca bir gece konaklamamız da gerekiyor. Ben Veliko Tanronovo'yu düşünüyorum, sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir nokta var mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Romanya üzerinden gitmeyi yol daha kısa diye tercih ediyorsanız size sırbistan- macariristan -polonya rotasını tavsiye ederim.Bulgaristan ve Romanyada yolların kalitesi çok iyi değil ve bu mevsimde çok fazla yol çalışmaları sizi yorabilir rotanız km olarak kısa görünse bile zaman ve güvenlik açısından Sırbistanı tercih edebilirsiniz Bulgaristanda sofya yolu otobandır.dönüş yolunuz gezmek için güzel Romanyada köstence ve mangalia arası sahilide gezebilir,Balçıkta botanik bahçesini ve altın kum plajlarını görebilirsiniz.eskisi kadar hırsızlık olayları yok ama siz yinede Bulgaristan ve Romanyada aracınızı güvenli yerlere park etmeyi unutmayın.</div>