BUROFF (Bursa Off Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MuTaF brs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,097

MuTaF brs

Ne olursa olsun ama çamur olsun...
23 resmi dernek üyeli Uludağ offroad derneğinden demokratik haklar kullanılarak alınan kararlardan sonra; şu ana kadar 16 resmi üyenin istifasıyla sonuçlanan sürecin ardından BURSA OFFROAD Kulübü çatısı altında kaldığımız yerden devam edeceğimizi tüm dostlarımıza saygılılarımızla bildiririz.

www.buroff.org
www.bursaoffroad.org

forum.buroff.org

Etiketler

Ynt: BUROFF (Bursa Off Road)

Bu arada unutmuşum buroff hayırlı olsun.
konu hakkında biraz aydınlatırsanız sevinirim. 2009 bursa av fuarında uludağ offroad standında külübe üyeliğimız yapılmıştı web sayfasında pek fazla hareket göremedim yada gözden kaçırmış olabilirim. şimdi iki ayrı külüpmü oldu bursada.??

Taner bey

aynen söylediğiniz gibi bursa 2 ad off road kulübü oldu.

ama uludağ off road ın faliyetlerine devam edip etmeyeceği konusunda tam bilgim yok.

çünkü bende birçok arkadaşım ile birlikte istifa ettim.

yaklaşık 4-5 yıldır birlikte olan ekibin yeni bir isim altında toplanması da diyebiliriz bu guruba.

bursa ve off road için çok güzel atılımlar yapmak için bir araya geldik.

forum sitemizi de takip yaptığımız gelişmelerden haberdar olup bize fikir vermeniz tüm gurubunuzu mutlu edecektir.

forum.buroff.org

Ersin bey bilgilendirme için teşekkür ederim.
inşallah çok daha güzel şeylere imza atrsınız.
( sitenin logosuda güzel olmuş tebril ederim) :D

Ben teşekkür ederim.

ayrıca logo ilk aşamada yapılan logodur.

yakın tarihte daha bir çok alternetif ile birlike oylamay sunulup

bizi en güzel yanıstan logoyu kullanacağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR