Bursa karagöl -buroff etabı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,410
Ynt: Bursa karagöl -buroff etabı

Özcan ım karagöl yine bildiğimiz karagölmüş,çamur deryası. :D Fazla kalabalık değilmişsiniz.
Yanlız siz aşağıdaki çayırlara inmemişsiniz galiba. ;D

Etiketler

fissek' Alıntı:
Özcan ım karagöl yine bildiğimiz karagölmüş,çamur deryası. :D Fazla kalabalık değilmişsiniz.
Yanlız siz aşağıdaki çayırlara inmemişsiniz galiba. ;D

karagöl sağı solu belli olmaz diye az araç gittik,
ne aşağısı kaldı ne yükarısı karagöl etabina girişinden girdik,çıkışından çıktık...muhabbeti kaçırdın Recebim çamur deryası ;D

paylaşım için teşekürker zor veiyi bir etkinlik olmui.yollar tarlalar birbirine karışmış,iyi gezmeler.

Sevgili Özcan Bursa'da Karagöl gerçekten her mevsim geçmesi keyifli her zaman süprizlerle dolu, Çamuru berbat aksiyonu bol bir etaptır.İlk gittiğimiz 2003 yılından beri defalarca geçtik,iki kere Türkiye şampiyonasında etap olarak koyduk.Ama her seferinde ayrı bir haz ayrı bir adrenalin aldık çamur yapısıyla, ormanıyla manzarasıyla hermevsim bize ayrı bir tat bıraktı. Karda ayrı baharda ayrı yazda ayrı keyifleri yaşadık.Bana göre Bursa 'da ki bir kaç delikanlı etaptan biri.Gördüğüm kadarıyla hafta sonu gerçekten eğlenceli ve güzel geçmiş ekipte çok iyiymiş. Bu arada yeni araç ta iyi olmuş maşallah, allah çamurlu gunlerde keyifle kullanmayı nasip etsin.

dromer' Alıntı:
Sevgili Özcan Bursa'da Karagöl gerçekten her mevsim geçmesi keyifli her zaman süprizlerle dolu, Çamuru berbat aksiyonu bol bir etaptır.İlk gittiğimiz 2003 yılından beri defalarca geçtik,iki kere Türkiye şampiyonasında etap olarak koyduk.Ama her seferinde ayrı bir haz ayrı bir adrenalin aldık çamur yapısıyla, ormanıyla manzarasıyla hermevsim bize ayrı bir tat bıraktı. Karda ayrı baharda ayrı yazda ayrı keyifleri yaşadık.Bana göre Bursa 'da ki bir kaç delikanlı etaptan biri.Gördüğüm kadarıyla hafta sonu gerçekten eğlenceli ve güzel geçmiş ekipte çok iyiymiş. Bu arada yeni araç ta iyi olmuş maşallah, allah çamurlu gunlerde keyifle kullanmayı nasip etsin.
evet sana katılıyorum bursada nadide yerlerden birisidir her gittiğimde farklı keyifler alıyorum,ayrıca araç içinde teşekkür ederim elimizden geldiğinçe birşeyler yapmaya çalışıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler