Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,627

kodalmmm

evet,yapabilirsin...
Merhaba tüm Gezginler,
Karavanım olan namı değer ''Gezgin Turko''Toyota Coaster,01-03-2013 tarih ve saat 0640 itibarıyla İkametim olan Ankara-Eryaman'da Eryaman Evleri sitesinin park alanından çalınmıştır.karavanı gören veya bilgisi olan gezenbilircilerin 155 polis veya 0505 5443444 nolu telefonu aramaları rica olunur....

Selamlar...

IMG_1851.JPG

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

çok geçmiş olsun.Umarın en kısa zaman bulunur..
resimlerini yüklerseniz çok iyi olur.

teşekkürler,inşallah bulunur,nasip...

IMG_1851.jpg

kesin bulunur böyle bir karavan mutlaka herkesin dikkatini çekecektir.
allah kavuştursun...

Çok geçmiş olsun. Türkiyede tek eşi benzeri olmayan karavanınızın bir an önce bulunacağını düşünüyorum. Nevzat Adıgüzel ( kardeşiniz Hamit in arkadaşı)

Nevzat Hocam teşekkürler,
Hamit ile beraberiz,çok selamı var...
inşallah buluruz diye umut ediyoruz...

çok sağolun Süleyman bey...
selamlar...

Vay insafsızlar yaaa, çok fena kızıyorum insanların kendi emekleriyle sahip olduğu mallara göz dikenlere. Umarım en kısa sürede zarar görmemiş şekilde bulursunuz...

Geçmiş olsun. Kolay tanınan bir karavan olduğundan,inşallah kısa sürede bulunur.

Nevzat Bey,

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ancak farklı bir karavan olması bulunmasını kolaylaştıracaktır.
Tekrar geçmiş olsun...

Alpaslan

Nevzat Bey geçmiş olsun.

Eşi ve benzeri olmayan birşeyi çalacak kadar aptal bir hırsızmış. Şayet çalındıysa çabuk bulunur, merak etmeyin.
Umarım, yakın bir tanıdığınız bu hafta sonunu geçirmek için sizden habersiz emanet almış olsun..

En kısa sürede bulunmasını dilerim.

Bu denli ben özelim diye bağıran karavanı çalan hırsızın litaratüre geçmesi gerekir.Siz bence diğer sosyal paylaşım sitelerindede resmini paylaşın ve yayılmasını sağlayın (facebook gibi)..Kısa zaman zarfında karavanınıza kavuşmanız dileğiyle.

Geçmiş olsun dilekleriyle, bulunma temennisinde bulunan tüm Gezenbilir dostlara
en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Beklentimiz tez sürede bulunması...

Gerçekten çok büyük geçmiş olsun, insanların nasıl ne şekilde para kazanıldığı sanki bazı vicdansız, zalim terbiyem müsade etmiyor daha ağır hakaretlere, bilinmiyor mu... inanın ben yazlığımı sattım da öyle sahip oldum ve aracın siparişini vermemle birlikte korkudan kapalı garaj yaptırdım.
arkadaşım, vakit kaybetmeden ilgilileri sıkıştır. heryerde mobese kamera var, bu zalimler tıra yükleyip branda ile kamufule etmemiştir mutlaka bir yol güzergahında gitmiş. size akıl vermek haddim degil ancak böyle durumlarda insan paniklenebiliyor.
tahminim inşallah bulunacak en kötü seneryo aracın içindeki malzemeler için çalınmıştır.

inanın ben formumuzda kimlik bilgisi oluşturacak paylaşımda bulunmaktan korkuyorum bulunamıyorum. bu zalimler yerimi tespit ederde malım zarar görür, şu an görev icabı doguda hizmet vermekteyim öyle olaylar duyuyorum, Eve kamyon dayayıp garibin kilimine kadar çalmışlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR