Casio SGW-100B Kalibrasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Delahoya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,762

Delahoya

Yeni Üye
İyi günler öncelikle..

Birkaç gün önce bu satten edindim kendime fakat pusula kalibrasyon ayarını bir türlü yapamadım... Kullanma klavuzu ingilizce ordanda çözemiyorum malesef ???

Bu problemi daha önce bir kaç abim dile getirmiş fakat çözüm bulamamış.

Bu konu hakkında bilgisi olan abim varsa ve paylaşırlarsa mutlu olurum :smiley:

İyi Günler Saygılar.

Etiketler
Ynt: Casio SGW-100B Kalibrasyon

MERHABA KALİBRASYON SORUNU OLMAMASI LAZIM BU MODELİN KULLANIM KLAVUZU TÜRKÇE BENDE VAR AMA PDF DOSYASI 3.7MB NASIL YOLLAYACAM BİLEMİYORUM
Bİ YOLUNU BULURSAM YOLLAYAYIM

CASİO marka saatlerin TÜRKÇE klavuza ihtiyacı olan arkadaşlar saatlerinin model numaralarını içeren bir mail atarlarsa aşağıdaki adrese klavuz onlara mail olarak yollanır bu iki mail adreside ithalatçı firmaların adresleri.

örn: prg-130 saatin model numarası 3315 katalog numarasıdır. bu iki bilgide saatin arka kapagında mevcut.

ersa@ersa.com.tr
karpa@karpa.com.tr

SELMLAR. CASİO SGW 100B 3157 MARKA SAAT ALDIM AMA KULLANIM KILAVUZU İNGİLİZCE.ERSA YA MAİL ATTIM TÜRKÇE KLAVUZ İÇİN AMA ONLARDA GARANTİ NUMARASINI İSTİYORLAR.FAKAT BEN SAATİMİ TÜRKİYEDEN ALMADIĞIM İÇİN SANIRIM TALEBİM SONUÇSUZ KALACAK.BURAK77 SİZDE TÜRKÇE KLAVUZ VARMIŞ.MAİLİME ATARSANIZ SEVİNİRİM.cemalbacak@gmail.com ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Merhabalar,
Çok merak ettiğimden soruyorum herkes sanırırm casio kullanıyor... Casioya ait çok fazla konu var site içerisinde...
Normalde neredeyse dünyanın tümünde sportif aktivitelerin saati dendiği zaman tek bir marka akla gelir "SUUNTO"
Suuntoyu özelliklede D9 u biz dalışta çok kullanıyoruz... ve üzerine tek bir marka daha bilmem dalış bilgisayarı olarak...
Suunto sadece dalış bilgisayarı üretmiyor tabi... Her spor dalı için kullanılabilir saatleri mevcut...
Nedense hiç kimse suuntodan bahsetmemiş hiç bir konu içerisinde...

burak77
SELAMLAR BURAK KARDEŞ BENDEDE BU SAAT VAR VE BENDEDE TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU YOK. SEN KENDİNDE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞSİN MAİL ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM SAYGILAR
belonni27@hotmail.com

merhaba banada casio sgw-100 türkçe kılavuz lazım yollarmısınız rica etsem? sonbalina@hotmail.com

arkadaşlar türkce kullanım kulavuzu mevcut bende hala ıhtıyacı olan arkadaşlar omerbekler@hotmail.com adresıne maıl atarlarsa onlara gonderebılırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR